Zdravim,
Mam taku dilemu a dufam, ze mi niekto z Vas poradi. V praci je jedna ruska, ktora sa mi velmi paci, vymiename si pohlady, hanbime sa jeden druheho no problemom je, ze neviem po rusky a moja anlictina tiez nie je boh vie aka dobra. Dievca by som chcel niekde pozvat, ale naskyta sa problem ako by sme sa bavili, kebyze prijme moje pozvanie. Nejaky napad? Pripadne niekto kto nieco podobne zazil?
Vopred Vam vsetkym dakujem :)
Ako oslovit zahranicne dievca
:D veľa šťastia a sprav to čím skôr aby Ťa náhodou niekto nepredbehol :) Daj potom vedieť :)
to by aj mna zaujimalo a co sa tyka tych bozkov to si hned urcite nedovolim... ale ved sme ludia a mame nohy aj ruky... snad sa nejako dohovorime teda ked sa ovsem vymacknem a ked ona prijme moje pozvanie :D
To by aj mňa zaujímalo ale veď ju rovno pobozkaj a nemusíte sa zhovárať :)
a ako sa na tom rande budete zhovarat?
s tym listockom som rozmyslal, ale kamaratky mi to neodporucali, lebo je to vraj blbe... co sa tyka sympatii, ako som pisal ona sa mi neskutocne paci ale ci aj ja jej, to netusim... uz som si pripravil nejake vety prostrednictvom, ktorych by som ju chcel pozvat niekde, no neviem ci nazbieram odvahu na to, aby som jej ich povedal... mal som uz nejake dievcata, ale ani pri jednom som nebol taky bezmocny ako pri nej... nechapem to :D
Ak ste si sympaticki, tak to pojde samo :) A bude aj sranda ...
:) :) :)
Say "Hi", because "Hello" is complicated :)
Veď ma ňu žmurkni a daj jej lístoček s adresou a časom reštaurácie kde sa stretnete :)
zdrastvuj devoška. tota vasa vodka eto super šajba... to by nauvod mohlo stacit
rustine, ked sa chce, da sa celkom slusne rozumiet