Ako by ste ohodnotili pôrodné bolesti na stupnici od 1 po 10? (pričom 1 sú najslabšie, 10 najsilnejšie).
Prípadne, zažili ste v živote niečo bolestivejšie ako pôrod?
Ďakujem
Pôrodné bolesti
meditacne! :)
bodka - aj ja som prezila, takze prezijes aj ty hehe, no pekne, aj ja mam chlapca za ziadne dievca by som ho nedala :) joj to bude radosti, ja som v porodnici prezivala euforiu, som sa nevedela na nho vynadivat, ako to male na mna kukalo velkymi ocami a pekne meditacne dychalo vedla mna upokojujuco :))
Lulu, chlapec :) ak teda vsetko dobre dopadne :)
epiduralku nechcem, prezila moja mama, prezijem aj ja :)
2bodka - nemenim :) mam len tieto 2, jeden ked sa mi nechce prihlasovat a druhy, ked sa musim prihlasit, ked chcem prispiet do tem len pre registrovanych stale som to ja :))
tak to mas este kooopec casu a co to bude? :) okrem toho, ze clovek :)))
ty si preco stale menis nick? :)
som z teba cela popletena potom
25.3.2013 :)
25 :) nič bolestivejsie som nezažila. Myslela som, že to neprezijem.
bodka - kedy mas termin vlastne?
2bodka - tak ti poviem, ze ked este raz budem rodit vyvolavacku si nedam, myslim, ze ta bolestivost bola kvoli nej, ono sa to ani nema davat len v krajnych pripadoch, lebo tie bolesti su ine ako pri prirodzene spustenom porode, takze sa neboj a epiduralku nechces ze?
Lulita, dakujem ti velmi pekne! :)
tvoje povzbudive slova su ako balzam na dusu :D pomooooc!!!
ale ja si myslim, ze je to individualne :) kazda zena ma inu pavnu (aj panvicu) :)
skoda len, ze sa pred tym neda trosku pripit :D
10 - som myslela, ze skapem doslova :) ale tak mala som vyvolavany porod nasilu mi otvarali tabletkou krcok - tomu s avyhnite ak mozte, vtedy nie su pauzy medzi kontrakciami, ide jedna strasne bolestiva za druhou, take, ze dychanie medzi nimi je utopia
nie, nastastie nic bolestivejsie som nezazila, snad uz len nejake rezanie za ziva motorovou pilou by mohlo byt horsie