Mať frajerku enuretičku je katastrófa

Príspevok v téme: Mať frajerku enuretičku je katastrófa
MarTinaBA

S týmito slovami ma včera nechal frajer. Už ma nebaví taký život. Je to už tretí chalan ktorý ma kvôli tomu nechal. Naštvalo ho to, že nechcem ísť na 11 dní do Tatier lyžovať. Nechcel pochopiť, že pobyt v hoteli je pre mňa horor. Vraj si mám zobrať plienky a nie je problém. Dobre vie, že je, lebo keď používam plienky, mám silné zápaly. Zažil to na našej spoločnej dovolenke, musela som navštíviť lekára. Zobrala by som si svoju plachtu, ale to si mám zobrať aj vankúš, paplón, obliečky a urobiť si v izbe práčovňu? Veď to by bol hrozný trapas, hanbila by som sa pred celým personálom hotela. Je to štvorhviezdičkový hotel a pochybujem, že tam takého hosťa niekedy zažili. Už 13 mesiacov beriem tie najúžasnejšie hormonálne lieky na enurézu (pomočovanie), ktoré vraj skoro každému pomáhajú, no mne nepomohli ani kúsok. Kvôli tým liekom už večer vôbec nemôžem piť, ale pocikám sa tak či tak. Vyskúšala som už všetko možné. To som odsúdená žiť celý život bez lásky? Potrebovala som sa len anonymne vyrozprávať, ale ak mi niečo poradíte, budem rada. Ahoj

MarTinaBA

Priateľa mám veľmi rada, bola som šťastná, že sme spolu a je mi mizerne, že to tak skončilo. Nezazlievam mu to. Obidvom sa nám darí, preto môžeme cestovať, užívať si život a ja sedím doma. Ale čo mám robiť, keď ono je to presne tak, ako píše Dadula56. Ľudia pochopia človeka ktorý kríva, ráčkuje a pod., ale dospelého človeka ktorý sa pocikáva, vnímajú ako menejcenného hlupáka a mnohí sa snažia mu to dať pocítiť. Na párdňové pracovné cesty si nosím vlastné nepremokavé plachty a aj tak sa to mnohým chyžným nepáči. Ísť do hotela na 11 dní, to si vôbec neviem predstaviť. Nerobí mi problém ráno vyprať plachtu a posteľné, ale v hotelovej izbe s podlahovým kúrením, s jediným rebríkovým radiátorom v kúpelni, je takmer nemožné to prádlo niekam vyvešať tak, aby do večera uschlo, aby som ráno mala kde vyvešať ďalšie, aby sa mi to tam nekopilo. Z hotelovej izby sa práčovňa ozaj urobiť nedá. Z lásky k priateľovi, by som sa snažila povzniesť nad tým, čo si o mne personál myslí, ale určite, by som sa tam necítila dobre a som si istá, že priateľa by to trápilo. Aj plienku by som používala, ale po dvoch-troch dňoch, by som mala veľký problém a to by priateľa tiež veľmi mrzelo. Myslím si, že by to nebola príjemná dovolenka, no bohužiaľ, priateľa som o tom nedokázala presvedčiť a ostala som sama.

masaz

ahoj, prave minule mi hovorila kolegynka o nejakej zazracnej masazi, po ktorej sa super citi. Vraj je to nejaka genialne ukludnujuca, clovek sa citi ako znovuzrodeny, vraj sa to podoba na stipkanie/hladkanie svalov, jedneho vlakna po druhom... Dokonca tam vraj bol chlapcek (asi 6 rocny, ak si dobre spominam), ktory mal podobny problem a vraj mu ta masaz pomohla. Vraj to pochadza z Noveho Zelandu, ktoru objavil nejaky muz pri liecbe svojej zeny. Nepodarilo sa mi to vygooglit, ale skusim sa este znova opytat, aka to bola ta masaz.. Chapem, ze taketo veci su velmi protivne, hlavne ak to sami nevieme ovplyvnit. :( Ale urcite mas ine plusy, ktore to vsetko krasne vybalancuju! :)

RNG

Na zapaly su protipalove doplnky a lieky.Napr curcumin s bioperinom, boswelin a rozne enzymi.
Na mikrobialne priciny zapalov su rozne antimikrobialne doplnky, najma GSE, NAC, carvacrol z oreganoveho oleja, oleuropein z extraktu z olivovych listov a ine. Na posilnenie "drziakov" su kegelove cvicenia a kegelcizers.
Ak ani to nepomoze, este stale su na to operacie, ktore by som ale pouzil az ked vsetko ostatne zlyha.

kasandra

MatTinaBA- a nieje môžná nejaká operácia, aby si sa zbavila tej enurézy, či to je skôr záležitosť psychická?

lost

na lyze moze ist clovek dnes aj na otocku, tak chodim s kamosmi napr na martinky, z BA.. z vychodu mas blizsie prave tie tatry napr jasnu..

cize kto chce, ten si cestu najde.. :)

co by robil, ak by mal zapartnerku vozickarku napr ?

skor mi to pride take, ze on na toto nemal nervy, a ego prebilo city k nej, bohuzial.. ci nastastie? lepsie ako o 2 roky neskor? podla mna cim skor tym lepsie.. teda cim skor sa clovek vyfarbi, tym lepsie..

a vies v com je vtip?

aj ked si zoberie top modelku, s top genetickou vybavou a top zdravim, staci 1 smyk na ceste, chodniku, vo vani, ci hocikde, nie jej vinou a bude na vozicku, pojdu na rozvod rovno na druhy den rano?

cize to nemusi byt hned take ze "nevyberaj si takeho cloveka, ktory ti nestaci/nemoze s tebou behat tak rychlo ako chces" lebo nikdy nevies, ako uz bolo spomenute, ze kto skonci zle.. vidime to kazdy den, ludi zrazaju auta na priechode.. zdravych ludi ;) a co potom ? zavrhneme tych ludi?

preto si myslim, ze ostra kritika na pana lyziara je celkom aj na mieste :) i ked to znie populisticky..

ale neviem, ako by sa to dalo riesit, napr nejake tie nepremokave plachty, plus nejaku ultra lahku/prenosnu plachtu na zakrytie a ani v hoteli o tom nemusia vediet :) musi to byt ale stale velmi narocne.. a netusim ci vobec na to existuje riesenie, isto to zalezi aj od druhej osoby, ci to chce nejak riesit, alebo ci je s tym zmierena ci to chce riesit.. povedal by som ze sa to da, no nikdy som nebol v takej pozicii a ruku na srdce, kto by sa necitil blbo v takej situacii? ak si to vobec vieme predstavit.. ludksa psychika je bohuzial extremne krehka :/ no vzdavat sa je prehra, boj sice neznamena vyhru, no dava nadej :)

avsak ano, pravda ze byt teraz kvoli tomu cely zivot doma je skoda :/ no ale to uz za zakladatelku nevyriesim.. kiezby to bolo take jednoduche :)

alibi

lost mozno v idealnom svete je partner tak empaticky, ze bude milerad s tebou doma a chapat tvoje ochorenie. ale vb realom svete ma kazdy chut zobrat partnera na vylet a ak ten chalan sam bral jej problem v pohode a nevadilo mu to asi nechapal, preco ma ona z toho taky stres. je lahke ho zavrhnut ako sviniara, ktory na nu kasle. ale nemusi to tak byt. asi uz bol frustrovany z toho, ako ona trpi a nedokaze si uzivat zivot naplno.

Kovepa

dadula presne tak! Je to egoista! Mysli iba na seba, je uboziak. Som zvedava, ako by sa on choval na jej mieste. Dobre, ze sa rozisli, netreba jej takeho malo inteligentneho. Dufam, ze si najde partnera, ktory ju pochopi...

Maoam

Dadula ma pravdu, toto chce vysokoempatickeho pozorneho muza, ktory priatelku akceptuje taku, aka je a bude jej pomahat.
Mozno sam bude mat zdrav. problem alebo ho zazil v rodine.
Takych muzov je malo, ale su.

Dadula56

Lost, super napisane...
Ludia ja sa cudujem, ze mate k tomu taky pristup niektori...by som vas chcela vidiet s takou diagnozou. Pojdete sa pocurat do hotela?To je na tychto diagnozach, ktore suvisia s vylucovanim, ze ludia skor pochopia, ze niekto kriva na nohu, ze ma niekto vitiligo, ale na samovolny unik vyluckov sa nikto zhovievavo nepozrie.
S plienkou ma zapal, ved to sama pise. Keby mal jej priatel pochopenie pre tu diagnozu a aj preto, ze ma zapal, ked ma plienku, tak taky vylet ani nenavrhuje a uz vobec sa s nou preto nerozchadza. Kolko diagnoz mali zeny a co vsetko pre nich muzi urobili...Lenze to treba natrafit na normalneho empatickeho chlapa, ktory ma na prvom mieste partnerku, nie svoje lyzovanie. Takze tak.