Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to odo mna plytke, ked sa za neho hanbim?

Príspevok v téme: Je to odo mna plytke, ked sa za neho hanbim?
xxxxxx

5 mesiacov sa stretavam s ITckarom, je velmi inteligentny, rozhovory s nim ma obohacuju a po vela strankach si rozumieme, avsak ked prideme do spolocnosti, tak sa podla mna nevie spravat. Napr. boli sme na vikende v hoteli, recepcna nebola na recepcii a on tam pobehoval, krical na cely hotel: Halo, je tu niekto?, otvaral rozne dvere a hladal ju, miesto toho, aby 5 minut pockal, kym pride z toalety:) Potom, ked sme pred jeho kamaratmi, tak ma hrozne utiera, aby bol vtipny, co mi az tak nevadi, lebo nie som urazliva, ale niekedy su tie poznamky az silene a vyznievaju trapne. Pripada mi, ze sa v spolocnosti inych ludi citi neisto a tak sa hra na nieco, cim nie je a ta pozicia mu nesedi.. Dalsi problem je v tom, ze nie je moc pekny, uputal ma skor svojou charizmou. Vsetci mi utocia na jeho vzhlad, ze ako s nim taka baba ako ja, moze byt, aj on mi to prilis casto hovori.. az sa mi z toho spravil komplex, ze sa ho hanbim vodit medzi svojich priatelov. Vobec neviem, co mam robit, mam ho mentorovat? Ma 33 rokov, ale niekedy mam pocit, ze sa sprava na 15:(

Sejla

no tak je to inteligentný introvert, ktorý sa v spoločnosti dostáva do afektu až je trápny? No ja som sa do neho už teraz zamilovala:-)

ITckar01

No co uz, mas teda zaujimavych priatelov. Mozno ti nedoplo ale on sa len snazil medzi nich zapadnut. Mne ako ITckarovi ked idem niekde medzi beznych ludi pride doslova trapne sa bavit o ich temach. Vobec k nim neviem co povedat, ich vtipy sa mi vobec nezdaju byt vtipne. Mozno sa len snazil zapojit a kedze nema skusenosti s prizemnymi recami tak samozrejme ho napadla este nejaka vacsia blbost a trapnost.

Mimochodom v normalnom hoteli je maximalne neslusne ak recepcia ostane prazdna. Preto je bezne ze su na recepcii 2ja ludia. Odporucam navstevovat normalne hoteli, ktore dodrzuju tuto etiketu.
Kebyze pridem na hotel a nie je nikto na recepcii tak hned volam manazerovi hotela ze co to ma znamenat.

lost

"Vsetci mi utocia na jeho vzhlad, "

No mas peknych znamych.. Ehm, to peknych bolo metaforicky :D

K tej recepcnej, mala tam listok, ze pride do 5 minut?

Tak ako neno problem ho zamenit za neITckara ktory je velmi neinteligentny, myslim ze o nich nudza nebude ;) A bude aj velmi pekny, tych nagelovanych je tiez dost.. :P

Mimulus

Z introverta sa nemôže stať extrovert aj napriek tomu, že si to okolie myslí!!! Je to z Tvojej strany veľmi plytké a ak mu nechceš ublížiť tak by ste sa mali rozísť.

Mimulus

Už len to, že sa Ti nepáči a že ho vodíš do spoločnosti, ktorá ho tak súdi je ponižujúce. Rozíď sa sním, pretože to bude pre Vás najlepšie.
Sínusoida lásky? Nehnevaj sa ale ďalšia ponižujúca vec - ako vieš, že pred Tebou sa správa tak ako naozaj a na nič sa nehrá?

xxxxxxx

Mimulus, ja ho neponizujem, ani raz som mu jeho spravanie nevytkla, aj ked mi pripadalo vrcholne nevhodne, lebo by sa podla mna urazil, ale mozno to bola chyba.. mne vyhovuje, ako sa sprava pri mne, v sukromi, len to chovanie "medzi ludmi" je nevhodne... Nechcem sa s nim rozist, ma vela kladnych stranok a lubi ma.
xxy, mohla, ale nedovolila som si to, aby sa neurazil

Mimulus

Veď ja som to pochopil :) Snaží sa hrať na extroverta, pretože ho spoločnosť ako introverta v minulosti asi odmietala. Sama píšeš, že sa mu ,,smejú,, ako vyzerá a čo ak by ešte aj nerozprával?

Ináč to mohlo byť fakt super ak vybehla recepčná zo záchodu len preto, že niekto kričal :) Niekomu sa to zdá možno trápne ale predstavte si ju teraz so sputenými nohavicami z ktorých sa vinie toaleťák :D

Podľa mňa ho dokonca neponižuje len okolie ale aj ty sama, pretože to všetko musí hrať dokonca aj pred Tebou len preto, aby Ťa nestratil. Je to úbohé a ak ho chceš opustiť tak to urob čo najskôr - ja by som nechcel takú partnerku.

xxxxxx

no ved to, ze mne to lezie na nervy uz teraz.. ak by som bola viac zalubena, tak mi to asi nevadi, ale u mna je ta zalubenost jedna velka sinusoida..
Inac taketo spravanie mala vraj jeho ex, bola vraj taka jednoducha a nevedela sa spravat na verejnosti a tak sa mi zda, ze sa sprava rovnako..