Nazov filmu - poradte

Príspevok v téme: Nazov filmu - poradte
duch vianoc

hladam jeden film, z ktoreho si vsak pamatam len obal DVDcka. Je tam drevena hneda lavička, na ktorej sedí asi 5 ludi. Su v čiernych oblekoch. Sedia otoceny chrbtom a jeden je nahy. Nad nimi je modra obloha a pod lavickou zelena trava. Neviem ci to ma byt nejaka parodia alebo cierna psycho komedia/drama. A marí sa mi daco z pohrebom, ale fak neviem. Hadam niekto budete vediet. Je to pre mna dolezite. Velmi chcem ten film vidiet. DAKUJEM:)

duch vianoc

fííha, no tak zo zase nenapadlo mňa:D

len naozaj otázne je, či to tam bude.....
ak budem prezerať zbytočne... :(

Ale dakujem.

flegma

este ma napadlo, skusit to takto
www.csfd.cz
prezerat jednotlive obaly dvdeciek, mozno sa ti zadari
len otazne, ci to konkretne tam aj je uvedene

duch vianoc

No bohužial máš pravdu..nie je to ani jeden z tých dvoch:(

Nie som si istá, ale asi na 90% bol bez dabingu...

flegma

jeee, dostala som domacu ulohu? :D
no tento film mi teda nic nehovori,
na tuto temu sa mi vybavili iba tieto dva:
www.csfd.cz
www.csfd.cz
ale nemam pocit, ze by to mohol byt jeden z nich
a to bolo s titulkami, ci nadabovane?
lebo na dvojke skor chodia take festivalove filmy s titulkami
keby tam hral aspon niekto znamy...

Mimulus

duch vianoc- kde ty na tie filmy chodíš? :) ten prvý je super už ho mám stiahnutý a videl som ho :D Ozaj pecka :)

duch vianoc

ahojte, som tu zase a duuufam, ze mi budete vediet poradi:-) a najma flegma;-) zase je to o obale dvd ale aj trosku deja. DEJ:zhruba tam slo o toto: amatersky reziser, ktory chcel natocit nieco dobre, a mat za to cenu(Oscara). Ku koncu filmu si to aj predstavuje, ako ho prebera a hovori dakovnu rec. . . Avsak pri akejkolvek snahe natocit dobry zaber, sa stale nieco ,,kafralo'': bud hercom texty, alebo to zahrali super prave vtedy, ked bola kamera vypnuta a oni si to mali len skusit, alebo technicke problemy. Pamätam si jednu scenku, stala tam zena a na hlave mala jablko, okolo nej mal prebehnut trpaslik, zobrat si to jablko a zahryznut doň. A k tejto scenke mala byt efektom para. A im sla malo, alebo privelmi a zahmlila im cely priestor. No a rezisera slo vyvalit:D reziser mal dlhe tmavohnede vlasy. Asi do pol chrbta. OBAL DVD: červeny, je na ňom ten reziser a ma tam ASI nejako ruky hore a otvorene dlane. Tento film mal na csfd dakych 74percent. V telke som ho videla asi 5 az 6 rokov dozadu. Davali ho na Dvojke. Hadam budete niekto vediet.. Ďakujem:-)

duch vianoc

ach jaj :-( no to mas pravdu,nie je to žiadny trhak ten film:D ale mne sa pacil a zhanam ho uz dlho, tak ak ste to niekto vydeli:)

duch vianoc

A niečo sa mi marí, že názov filmu bol niečo na štýl: ,,môj malý anjelik,,....alebo niečo s anejlikom...ale všetko take som hladala a nič....je možne...že v slovenčine bol taký názov, ale anglický je úúplne rozdielny..takže neviem...