hladam jeden film, z ktoreho si vsak pamatam len obal DVDcka. Je tam drevena hneda lavička, na ktorej sedí asi 5 ludi. Su v čiernych oblekoch. Sedia otoceny chrbtom a jeden je nahy. Nad nimi je modra obloha a pod lavickou zelena trava. Neviem ci to ma byt nejaka parodia alebo cierna psycho komedia/drama. A marí sa mi daco z pohrebom, ale fak neviem. Hadam niekto budete vediet. Je to pre mna dolezite. Velmi chcem ten film vidiet. DAKUJEM:)
Nazov filmu - poradte
fííha, no tak zo zase nenapadlo mňa:D
len naozaj otázne je, či to tam bude.....
ak budem prezerať zbytočne... :(
Ale dakujem.
este ma napadlo, skusit to takto
www.csfd.cz
prezerat jednotlive obaly dvdeciek, mozno sa ti zadari
len otazne, ci to konkretne tam aj je uvedene
mimulus - všetko náhoda:)
som rada, že som súčasne s hladaním, aj poradila k filmu:D
No bohužial máš pravdu..nie je to ani jeden z tých dvoch:(
Nie som si istá, ale asi na 90% bol bez dabingu...
jeee, dostala som domacu ulohu? :D
no tento film mi teda nic nehovori,
na tuto temu sa mi vybavili iba tieto dva:
www.csfd.cz
www.csfd.cz
ale nemam pocit, ze by to mohol byt jeden z nich
a to bolo s titulkami, ci nadabovane?
lebo na dvojke skor chodia take festivalove filmy s titulkami
keby tam hral aspon niekto znamy...
duch vianoc- kde ty na tie filmy chodíš? :) ten prvý je super už ho mám stiahnutý a videl som ho :D Ozaj pecka :)
ahojte, som tu zase a duuufam, ze mi budete vediet poradi:-) a najma flegma;-) zase je to o obale dvd ale aj trosku deja. DEJ:zhruba tam slo o toto: amatersky reziser, ktory chcel natocit nieco dobre, a mat za to cenu(Oscara). Ku koncu filmu si to aj predstavuje, ako ho prebera a hovori dakovnu rec. . . Avsak pri akejkolvek snahe natocit dobry zaber, sa stale nieco ,,kafralo'': bud hercom texty, alebo to zahrali super prave vtedy, ked bola kamera vypnuta a oni si to mali len skusit, alebo technicke problemy. Pamätam si jednu scenku, stala tam zena a na hlave mala jablko, okolo nej mal prebehnut trpaslik, zobrat si to jablko a zahryznut doň. A k tejto scenke mala byt efektom para. A im sla malo, alebo privelmi a zahmlila im cely priestor. No a rezisera slo vyvalit:D reziser mal dlhe tmavohnede vlasy. Asi do pol chrbta. OBAL DVD: červeny, je na ňom ten reziser a ma tam ASI nejako ruky hore a otvorene dlane. Tento film mal na csfd dakych 74percent. V telke som ho videla asi 5 az 6 rokov dozadu. Davali ho na Dvojke. Hadam budete niekto vediet.. Ďakujem:-)
ach jaj :-( no to mas pravdu,nie je to žiadny trhak ten film:D ale mne sa pacil a zhanam ho uz dlho, tak ak ste to niekto vydeli:)
ajeje, podla obsahu filmu to vyzera na nejaky beckovy TV film a tych je enormne mnozstvo, to nemam sancu :)
A niečo sa mi marí, že názov filmu bol niečo na štýl: ,,môj malý anjelik,,....alebo niečo s anejlikom...ale všetko take som hladala a nič....je možne...že v slovenčine bol taký názov, ale anglický je úúplne rozdielny..takže neviem...