Tak keby náhodou ten koniec naozaj mal prísť, čo všetko by ste chceli dovtedy stihnúť?
Čo by ste chceli stihnúť do 21.12. 2012?
Lost, ja sa nedokazem nudit. To by som umrela. Nerozumiem, ako to dokazes, takto zit :D.
ja nemam ziadne konzervy, idem varit kapustnicu, no takze ak o tri dni ma slahnut koniec sveta, tak mam smolu co uz
ale stihnem odovzdat zajtra superdolezitu vec - deadline zajtra
bude prca ked 21.12. vsetko krachne, mohla som mat nohy na stole...
shy - hehe, asi im to nedoslo, ze to nie je vojna, ale totalny kaput za kazdych okolnosti, ked uz :))
Neviete prečo ludia ktorý veria na koniec sveta nakupujú zásoby jedla keď má byť KONIEC sveta?
no pokracujeme, az do dalsieho konca :D
inak som zvedavy co budu hovorit 20. a 21. a zaroven 22. v spravach, teda ze ci spomenu ze "koniec sveta sa nekona bohuzial dlhy musite splatit" alebo co.. to bude zabava..
ale rozmyslam ci si pre isottu nemam zalohovat data na CD, teda fotky psa :D lebo CD nepodlahne EMP (elektromagneticky pulz) ak by nieco fakt buchlo :D
ale ako sa uz poznam, tak vstanem 23teho ze a skara, nedela, darceky rychlo kupit.. lebo dnes ked ma rano zobudil kurier, tak som isiel dole a netusil som aky je den, ani to ze kolko je hodin, uplne mimo realitu proste :D som sa musel normalne pozriet na hodiny a datum, aby som sa zosynchronizoval, ak by mi niekto povedal ze je 20teho 14;33 aj by som uveril (v realite bolo tusim cca 10, ale datum doteraz neviem aky je..)
Ale inak pravda, že by to vyriešilo mnoho vecí a hlavne ukončilo trápenie...
Teraz neviem, tuším by som ten koniec aj prijala...
Veď uvidíme, počkáme si či sa niečo stane a keď nie, tak pokračujeme ďalej...
lentak :)
mal by som pokoj :D
nemusim upratovat a predovsetkym VYBERAT DARCEKY :D
ale ta hlavna pointa mi usla :D haha, fakt som mal nepriesstrelny argument tak hodinu dozadu (ked som to pisal) a uz som zabudol :(
to je pecka, to je ako keby si chcem odstrelit hlavu,ale tesne predtym zabudnem preco...