Myslim si, ze laska to nie je. Je to nejaka posadnutost? Jeden clovek, nevidela som ho zo 5 rokov, kedysi tam bola nejaka zalubenost alebo co to bolo za pocit. Okrem toho, ze ma to k nemu velmi tahalo, zaroven aj odpor som k nemu pocitovala. Nic sme spolu nikdy nemali. Ale odvtedy som take rozporuplne pocity k nikomu nepocitovala, vlastne celkom nic k nejakemu chlapovi, az na jednu malu vynimku. Co ma ale zaujima, preco sa mi vzdy po nejakom case vracia na rozum ten dotycny? Vobec nic o nom neviem, neriesim, a zrazu sa mi o nom sniva a zas som tam kde som bola. Napr. polroka nic, a potom zrazu, ako dnes, ten pocit, ze som vlastne do neho este zalubena? Ale neviem to presne definovat. Myslim si, ze keby sme daco spolu niekedy mali, tak by sme sa asi do tyzdna-dvoch rozisli (sice ho nepoznam prilis, ale posobil na mna, ze je uplne iny ako ja, zaujmy a tak...) a bol by klud. Ale nemali sme, tak preto ma to mata? Lebo pochybujem, ze to moze byt laska ci nieco take. Divny je ten svet obcas.
Co je to za pocit?
Tak toto fakt neviem co je za pocit, mne sa v zivote nestalo zeby ma niekto pritahoval a zaroven by som k nemu citila odpor, bud jedno alebo druhe
Je to karma. Toho cloveka poznas z minuleho zivota. Hoci nic o nom nevies, stale ta to k nemu taha. Pre teba je to nelogicke, no mozno ste si v minulom zivote boli velmi blizky. Precitaj si o tom na nete, nejake knihy. Nie je to nic zvlastne. Mozno ste boli v minulom zivote partneri, alebo blizki priatelia, alebo rodina. Na svete sa kazdy raz stretne s osobami z minuleho zivota...
mimulus ja viem ..ved práááve že SPOLU NIC NEMALI !!!!!
Izabelka_MT - ,,Nic sme spolu nikdy nemali.,,
Nečítaš! To nie je o bývalej láske ale o platonickej láske :)
to sú už len spomienky.. ja nie som s bývalým 4 roky a dosť často sa mi o ňom aj sníva a aj myslím na neho, ale to neznamená že so neho zamilovaná... to je blbosť... postupne na neho zabúdaš....
Určite je to láska a ešte aká :) Zažil som to tak to poznám a viem aj to, že sa toho nezbavíš - pretože budeš stále rozmýšľať aké to mohlo byť ak by ste spolu niečo mali.
mango_tree: trochu mi je to povedome...ja napr. vidim raz za dva mesiace isteho cloveka a potom sa ho moja mysel nemoze zbavit...trva to viac ako rok...a nepoznam ho poriadne...iba ma k nemu nieco taha...mozno to bude aj jeho pristupom ku mne - je ku mne mily a nieco z neho tym padom vyzaruje....mozno aj ten tvoj clovek sa k tebe sprava tak,ze ta to k nemu taha,no zaroven ani netaha,kedze nemyslis,ze mate nieco spolocne
Tak neviem, mam milion inych "posadnutosti", ktorym sa musim/chcem venovat, nemuselo by mi este hento odcerpavat dusevnu energiu. Ja len tak, ci to este niekto iny nezazil a kolko rokov to moze max. trvat. A je to celkom vtipne. A posadnutost nie je skor taka vec, ze nieco musime mat a ideme za tym za kazdu cenu? Toto bude este nieco ine asi.