Zdravim, mali sme s partnerkou pohlavny styk, pricom doslo k pretrhnutiu kondomu, co sme zistili az po ejakulacii do vnutra. Partnerke skoncil menzes zhruba den pred tym. Aka je sanca, ze otehotnie? Ake kroky by sme mali podniknut, aby sa zabranilo nezelanemu otehotneniu? Vopred dakujem za odpoved.
Pretrhnuty kondom
existuje este 24hodinova tableta ktora zabrani nechcenemu otehotneniu.dievca ju moze dostat od svojho gynekologa.uzivajte si bezpecne.
ta pouzivaj DUREX...ten sa ti netrhne...
14-rocna, a uz to jebe ....
mne a mojmu priatelovi praskol kondom...hrozne som sa bala a vobec som nedostala menštruaciu...nevedela som čo robit kramy som nemala 3 mesiace a priatel sa hrozne bal lebo ja mam 14 a on ma 17,tak by mohol byť aj trestany...ale v stredu som kramy už dostala a tak je všetko v pohode
Ak partnerke den pred tým skončil menzes, tak šanca otehotnieť je za normálnych okolností nulová. I ďalších niekoľko dní potom - na tom je založená tzv. prirodzená antikoncepcia. Postinor je preto úplne zbytočný! Radšej si dôkladne zopakujte učivo z biológie človeka zo základnej školy a porozmýšľajte, k akým pochodom tam vlastne dochádza...
Ahojte,
takze ako vidim tak tomasS to pisal 2.12 2005, takze uz to poriesil, a vedia na com su, no a nenapisal vysledok. No dufajme ze vsetko dopadlo podla ocakavania.
jatyon,
vies ale tehotensky test nemusi byt vzdy spolahlivy.
tomaaS,
tvoja partnerka by mala ist co najrychlejsie ku gynekologovi a ten jej spravi krvne testy co je 100%. A kedze doslo k ejakulacii dovnutra mala by hned uzit Postinor, len dakedy dochadza aj mimo maternicovemu otehotneniu, tomu Postinor nezabrani, tak vravim, krvne testy su najistejsie.
ci je niekto tehptny, alebo nie da sa zistit tehotenskym testom z lekarne.....
jaaa,
nechcem tu robit antireklamu ale s priatelom sa nam stalo ze sme pouzili durexi a praskol.. tak neviem potom ako je to s tou kvalitou, nic nie je 100%
pssssst,
postinor je volnopredajny?Prave ze nie,asi pred mesiacom som ho musela uzit ale predtym sme museli ist na pohotovost aby mi ho predpisali...