Aj po mne aj po nás sa otáča keď ideme spolu. Mám jej na FB napísať, že mi je to nepríjemné?
Jeho ex stále čumí
Každý môže pozerať kam chce. Vidí že ťa to vytaca tak cumi
súdiť niekoho za to, že sa na teba pozerá? keby si ty nečumela na ňu tak ani nevieš, že sa na teba pozerá...prečo po nej stále čumíš??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
asi ona ma problem. je to trapne podla mna..
no a čo, že sa na teba (na vás spolu) pozerá? nechápem v čom je tvoj problém.
toto nie je mesto, ale skor dedina, takze ano, bohuzial! myslis, ze ju vidim rada a vyhladavam ju naschval? ona ked nas zbada tak cumi na mojho total, aby ju aspon pozdravil a otacam sa preto, lebo raz som to urobila a vsimla som si, ze cumi, stalo sa to asi 5 krát odvtedy, ci idem sama alebo s nim, stale si nas(mna) premeriava a uz mi je to sproste, fakt. ma dve decka a cakala by som, ze bude mat v hlave mozog a nie natehnene..
preco sa za nou ty otacas by ma zaujimalo a neverim, ze vkuse ked idete po meste sa stretavate :) mam skor pocit, ze ta stve preco ine
inak nechapem o co jej ide. niektore zeny su fakt sliepky
lenze mam toho uz plne zuby. ma 30 rokov a chova sa ako p..a trapna. som jej chcela slusne napisat, ze ma dost..
Co riesis za blbosti. Tak sa za nou neotacaj a nebudes vidiet ze sa ona za vami otaca. Kasli na nu, nech si cumi ked ju to bavi. A hlavne jej nic nepis, akurat sa strapnis.
ale oni sa rozisli pred 6 rokmi! stretavam ju casto v meste a stale cumi. a ked sa otocim tak je otocena tiez. je mi to neprijemne fakt. pozriem sa povysenecky vzdy a ona neprestava!