Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG - nachladnutie

irena g

Citala som, ze MMS kvapky sa mozu pouzit aj na kupel. Nie je to nebezpecne? Ako casto sa moze robit kupel? Neviete nieco o tom blizsie poradit? Dakujem.

RNG

Zialbohu, v orechoch sa moze casto nachadzat plesen, ked su nespravne susene, tj nahromadene na kopy. To iste plati aj pre obilie a najma pre podzemnicu olejnatu/peanuts. V USA uz davnejsie maju maxinalne hladiny pleasnovych aflatoxinov pre peanut butter, zialbohu to sa neda dobre ap,likovat na orechy v supkach.
Takze opatrne, ak nieco ma plesnovu pachut, vyhod to!

irena g

Odporuca sa jest jadra roznych orechov, orieskov, semien. Niekedy sa mi zda divna chut. Nemoze byt v nich plesen? Aky je Vas nazor? Dakujem.

RNG

Ak je zapal sposobeny virusami, samozrejme odporucam antiviralne. A nakoniec pre kazdeho je dobre si zvysovat viralnu imunitu, lebo v tele vzdy nosime hromadu roznych virusov, ktore len tak striehnu na znizenie virslnej imunity, aby sa mohli rozmnozit a skodit.
Ciste protizapalove su curcumin s bioperinom,dumbier boswelin a rozne silne enzymy, ktre telo vycistioa od roznyc latok sposobujucich zapaly.
Ak je pricina ina, treba pouzit ine antimikrobialne, podla typu nakazy, co to sposobuje.
Dobre su extrakt z olivovych listov, GSE, oreganovy olej , NAC na odmaskovanie zamaskovanych infekcii a podobne
Najnovsie davaju do rovnice chorob aj parazity, najma v chorobach s ktorymi si lekari nevedia poradit(chronicke, "autoimunne" degeneracne,rakoviny atd)
Na poskodene nervy(zapaly nervov) je dobre brat aspon 1 gram DHA(najdes v rybacich/krill/calamarine olejoch

irena g

Prosim Vas antimikrobialne a antiviroticke doplnky maju ucinok aj na zapal chrbtice, alebo sa ma liecit lokalne? Ako sa ma uzivat spirulina, navody sa roznia. Dakujem.

RNG

Nehovorim tu o vcelom mede, ale o medi, kove tj Cu(cuprum)
DIM sa moze samozrejme pouzivat aj po prechode, nakoniec je to protirakovinna latka, aj ja ju obcas pouzivam, lebo ako stary muz mam velmi zvysene estrogenove hladiny na ukor testosteronu, co ma aby som sa vyjadril jednoducho zozenstuje alebo ako to povedal trefne jeden z lekarov zaoberajucich sa hormonami to "kastruje muzov"
Ale po, prechode aj pocas neho odporucam brat pre zeny najma mexicky yam, to zvysuje rozne hormonalne hladiny, ktore s vekom klesaju a tak prispievaju k starnutiu

irena g

Prosim Vas, aky med uvadzate na krvinky? Je to vceli med? A Vami odporucany DIM miesto I3C sa moze uzivat aj po prechode? Dakujem za odpoved.

RNG

Travenie je vysledok posobenia kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik. Zlcnik zhromazduje zlc, ktora obsahuje traviace enzymy a vypusti ju v pripade potreby tj najma na travenie tukov.
Tj ked mas zlcnik vybraty, chybaju ti najmenej enzymy na travenie tukov dodane v spravnom case,, ale mozu ti chybat aj kyseliny zaroven, aj ine enzymy, a iste nejes dost mikroblaknin a mas zlu crevnu floru, coho dosledky su zapaly a bolesti. Takze si dopln vsetky menovane, podla potreby.

irena g

Prosim Vas,ake doplnky by sa mali uzivat po vybrati zlcnika,ak pretrvavaju bolesti a traviace problemy? Dakujem za odpoved.