Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozisiel sa so mnou kvoli depresiam

zewa

Ma 22, ty 18. Neber to tak vazne tragicky. Mas este 10 a viac rokov na hladanie manzela. Najprv spoznaj seba, urob co mozes pre seba, aby si mohla byt pre inych aj oporou. S tou depresiou daco zrob. Ake AD mas predpisane?

martina90

skor vyhovorka si myslim ...lebo on mi ani nikdy nic nepovedal ze aby som to brala .....vlastne povedal ze nevie ci je dobre aby som to brala ....ale keby ma miluje nikdy by ma neopustil

zewa

No a tu to mas. Spravas sa ako dieta. Ked raz tie AD mas brat a bez nich si uplne mimo reality, tak ich do pekla ber a nebudu sa ta ludia stranit. Mozno ta aj miluje, ale ked niekto stale vidi ako mu zivot milovanej osoby preteka pomedzi prsty a ta s tym nechce nic robit, tak sa necuduj. Tam je podla mna pes zakopany. A mozno to bola pre neho najlahsia vyhovorka a depresia s tym nic nema.

martina90

ja 18,on 22, mala by som brat antidepresiva ale neberem to ...proste nemam ani zlu naladu ale pride namna smutok a stale placem ani neviem niekedy preco

zewa

Tak si to skusme vyjasnit. Rozisiel sa s tebou pretoze mas depresiu ako chorobu alebo preto, ze si mala stale zlu naladu? A kolko mate rokov?