Serapeptaza

Matej

Noelani upozorňoval som a upozorňujem posledný krát. V prípade opakovaného porušenia pravidiel fóra Vám bude zablokovaný účet.

Ďakujem

RNG

Dlhotrvajuce zvysene teploty a nizke horucky su casto dosledky mykoplaziem, l-foriem a napr aj chlamidii pneumoniae.
Na to lekari obvykle predpisu atb na dlhodobe branie ako napr Minocyclin, ale ovela castejsie to l;en potlacia protizapalovymi NSAID
Samozrejme na to su aj alternativne, neskodne protizapalove, ako curcuminoidy a boswelin, pripadne aj dumbier a rozne antimikrobioalne doplny, podla toho, co to sposobuje.

Noelani

Však keď jej zivotne dôležité lieky vysadis a prejdes na tieto veci tak tvojmu decku ubližuje viacej a ju dávaš na cestu pomalou smrťou sorry. To je to isté keby som ja vysadila svoje lieky to by som už bola s jednou nohou v hrobe. Ale nie som naivná ako ty tak to Rob Veľa šťastia a hlavne zdravia!

Naty_1

Kýčera, ďakujem naozaj. Ignorujem už. Ja by som ju vyskúšala na tvojom mieste. Teploty má teraz dva dni, je taká oslabená celá presne ako hovoríš, tak neviem zrejme to bude tým že telo začalo reagovať na liečbu. Neviem som laik v tomto.... Lombardo 1981 diky ;-)

lombardo1981

Naty_1 ti už postla zloženie jej výživového doplnku. Ja som ho len preložila:
Serratia marcescen (E15)
Pomocné látky: organická hnedá ryža, fluór, sterean horečnatý, hypromelóza