Serapeptaza

RNG

Nuz serrapeptaza a natokinaza nahradzuju bezpecne ine riedice krvi, naviac heparinove injekcie sice riedia krv, ale nerozbijaju krvne zrazeniny.

darianelid

dobry den chcela by som sa opytat ci mozem uzivat serepetotozu pocas tehotenstva. prekonala som raz trombozu a teraz mi lekarka predpisala i jekcir na riedenie krvi. dakujem

RNG

Boj proti mykoplazmam je celozivotna zalezitost.Najvacsiu pomoc pri tom poskytuju dobre udrziavane probiotika. Ked ten boj zosilim,, tak povolia bolesti, ked to prestanem robit, tak sa zintenzivnia.
Ale zatial je to len pri bolestiach, nemam zatial ziadne deformity na tele, ako vidis u tazkych reumatikov.

Alternativa1

Dobrý deň zaoberám sa samoliečbou tela. Mám 4,5 ročné skúsenosti. V prípade záujmu ma kontaktujte na email- prirodaprezdravie@gmail.com Napíšte mi do emailu váš problém a ja vám navrhnem riešenie. Ďakujem.

Naty_1

RNG ďakujem za info a za skúsenosti s ktorými si ochotný sa nezištne podeliť. Naozaj si to vážim. Chcem sa ešte opýtať ako dlho ti trvalo kým si sa dostal do normálu myslím čo sa týka Artritídy? Dcéra uz berie všetky prípravky cca 3- týždne...

RNG

Doplnky sa pouzivaju pokial ich potrebujes. Typicky napr kvapkami roztoku citricidalu znicis usadene kvapockove infekcie v prinosnych dutinach asi za tyzden. Hlienove infekcie trvaju dhsie, najma ked sa usadia v strednom uchul kde sa prakticky nic nedostane, snad okrem prchaveho oreganoveho oleja.
Nuz a velka chyba je pouzit pausalne, bez toho aby si vedela co mas napr atb, pretoze tieto su na mnohe infekcie neucinne a tym ze potlacia probiotika, podporia mnohe infekcie, najma hlienove,,ale aj mnohe bakterialne ako MRSA, clostridium difficile, VRE a samozrejme plesne , mykoplazmy a L-formy.
Mne pomahaju antimikrobialne doplnky ovela rychlejsie porazit rozne nakazy, najma ked ich pouzijem hned pri prvych priznakoch a nevyckavam , kym sa rozmnozia.
Pracuje mi to dobre uz skoro 20 rokov, tak isto mojej zene a zrejme plno ludom aj lekarom, co pouzivaju antimikrobialne doplnky miesto chemickych liekov.
Drzim viacero doma, aby som ich mohol okamzite pouzir, menujem niektore ako citricidal, NAC, oreganovy olej extrakt z olivovych listov, berberine, chaparal na virusy, colostrum proti roznym nakazam a na posilnenie imuity, monolaurin atd.
A rozhodne nebudem vyckavat viac dni na lekarske diagnozy, lebo medzitym sa choroby poriadne zosilnia a radsej popuzijem viacero z tych sirokospektralnych antimikrobialnych aby som pokryl co najviac roznych mikrobov.
Inac osobne ma ani velmi nezaujima, ake mikroby som potlacil ako to, ze ich viem potlacit skor, nez mi sposobia vaznejsie skody.