Spolužiak rozpráva, že som sa vyspala s 2 chalanmi

Príspevok v téme: Spolužiak rozpráva, že som sa vyspala s 2 chalanmi
xyz

Ahojte, ani neviem či potrebujem pomoc alebo skôr váš názor. Čo si myslíte o tom vy a čo by ste s tým robili. Ide o to, že pred časom sme mali dozvuky, áno je to normálne vypili sme povyvádzali sme a tak ...
Priznám sa urobila som aj ja hlúposti, ale ide o to, že môj spolužiak o mne rozniesol, že som sa na dozvukoch vyspala s dvomi chlapcami. Takže o mne vlastne roznáša, že som k**va. Neviem, čo tým chce docieliť ale ide o to, že to rozniesol tak veľmi, že to riešia aj ľudia ktorí ma absolútne nepoznajú.
A najviac ma bolí to, že sa to donieslo k človeku, ktorého milujem. S ktorým sme sa už rozišli a chceli sme začať odznovu. Už sme boli šťastní až kým sa k nemu nedonieslo toto. Aký je váš názor ? čo si o tom myslíte ? .. moji priatelia, ktorí ma poznajú mi hovoria, že kebyže ma miluje, tak ho tie reči nezaujímajú. Ale on im uveril a ja som si už od neho vypočula toľko nadávok vďaka tomu... zrejme majú pravdu. Ale keď ja ho milujem ... ale tie reči sa už veľmi rozšírili. Je mi to ľúto, že som za k**vu, vďaka nejakému chudákovi, ktorý zrejme nemá svoj vlastný život...
Ďakujem za vaše názory :-)

xyz

Nič také, skrátka len bozkávanie so spolužiakom. To som tým napr. myslela. Nikdy by som sa nevyspala len tak s niekým. Ide o to, že podľa všetkých som sa teraz vyspala. Ale tak čo už :-) Ja viem aká som a vedia to aj moji priatelia. :-) Len mi je ľúto, že tomu uveril aj on. A nie som si istá, či mám teraz bojovať o to aby uveril mne. Keď uveril nejakým cudzím ...

Maoam

neviem, CO konkretne si na tych dozvukoch vyvadzala, lebo o tom nepises

ale predpokladam, ze dotycny je

1. nastvany, ze si si to nerozdala s nim konkretne
2. je to typ cloveka, ktory ma vnutorny problem sam so sebou a kompenzuje si ho tym, ze kazi druhym ludom to, co je pre nich vzacne, v com sa im dari (napr. tvoj vztah)