Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zbáznim sa.. mam strach z ALS!

Príspevok v téme: Zbáznim sa.. mam strach z ALS!
Prestrasena

Dobry den potrebujem suuurne radu....Uz od septembra beham po roznych vysetreniach. Mam svalove zasklby na celom tele, som unavena, mam pocit ze stracam silu, casto i piska v uchu, bolia ma klby..... Bola som uz na roznych vyetreniach MR mozgu a miechy(vsetko ok), EMG test (potvrdena tetania), ORL (vsetko OK), Stitna zlaza OK, vysetrenie u neurologa ktory ma poslal k psychiatrovi....takze diagnoza TETANIA a panicka porucha....Lieky ziadne, rady ziadne....Priznavam ze som hypochonder a moc sa sledujem ale bojim sa ze nieco prehliadli a ja mam ALS....Moentalne väcsina priznakov presla, zostalo len to sklbanie a nesikovnost ruk, tuhnutie, bolest klbov....Co je zvlastne sklbe mi v prstoch napriklad ked si prelozim nohu cez nohu tak po chvili i zacne sklbat palcom na nohe, strale mi trpne chodidlo. Mam obrovsky strach a neviem co s tym...Mam ist znova na vyetrenia?inemu neurologovi?vsetci a mi uz smeju a mne je tak hrozne....bojim sa....niekedy chcem radsej umriet

michael

Pozri veľmi dobre ti tu radia čo som to tak letom svetom čítal , - hlavne mira ti dobre radí, tak že nebudem za ňou opakovať, ale ako som dobre rozumel, tak ty potrebuješ okamžitú pomoc.Daj si NEUROL -25 a uvidiš či sa príznaky aspoň trochu zkľudnili.Ak áno ide zrejme o panickú poruchu, tak že pôjdeš na psycchiytriu .Ked nie tak to skús u ineho neurologa:Ja som ale presvedčený že toto bude psychické, ale aj neurologické.Tak že dalej pokrčuj ak ti mirian odporučala. maj sa lepšie--- michael

RNG

Na tetaniu napravit travenie(kyseliny, enzymy mikrovlakniny probiotika) alebo aspon docasne brat doplnok mineralov na kosti plus vitaminy D-3(5000 IU) a K-2(100 mikrogramov)
Na ukludnenie svalstva brat GABA, 500 mg a tiez na ukludnenie celkove a proti zasklbom brat L-theanine, 2 x 200 az 400 mg.
Odporucam prirodne riesenie potravou a potravinovymi doplnkami.
Inac skoncis na skodlivych navykovych liekoch a bude sa ti to vliect k horsiemu.
Daj si vysetrit aj zrazanlivost krvi, lebo ked mas vysoku zrazanlivost, ako znacna cast Stredoeuropanov, dobre je si ju preventivne riedit nattokinazou.
PPiskanie v usiach je nasledok nakaz horneho dychacieho traktu, pomaha kvapkanie roztoku GSE do nosa, branie oregasnoveho oleja(3 x 200 mg carvacrolu) a NAC(2 x 600 mg), kym to nevynicis.

koniec sveta

Prestrasena, tvoja diagnoza je naozaj mylne stanovena, pretoze trpis popri tetanii najma hypochondriou. A ta sa lieci u psychologa a psychiatra. Nekonecne kolotoce vysetreni na neurologii ti nepomozu, pretoze NIKDY nedosiahnes stav, kedy sa moze na milion percent povedat, ze nemas ziadnu ALS. Resp. ak ti to aj neurolog povie, tak vzdy bude v tebe hlodat cervik pochybnosti.
Moja rada-naber smer na psychiatriu.

ebi77

Môže to byť aj nejaký zápal v tele??? Čo keby Ti niekto spravil odber na nejaké základné protilátky? A k tomu nejaké zápalové markery.

Ivka 1

Pravdepodobne nepôjde o ASL - amytrofická laterálna skleróza , príznaky ktoré popisujete môžu byť príznakmi aj tetánie. MR by odhalila zmeny na sivej mozgovej hmote. V prvom rade by bolo potrebné doplniť do organizmu minerálne látky vo vyváženom pomere a v chelátovom zložerní - sú potrebné na prenos nervových vzruchov , následkom ich absencie je trpnutie končatín . Nenasýtené mastné kyseliny Q3 a koenzým Q10 sú tiež veľmi potrebné pri týchto ťažkostiach.

- mira

Minerály v krvi nič nehovoria o zásobe vo svaloch, kostiach, o funkcii energetických dráh. Keďže máš problémy, funkcia nie je fyziologická a svedčí o nedostatku a na druhej strane o prebytku nevhodných látok.

Pretrasena

Dakujem za odpoved. Len endokrinologicka mi robila odber krvi na mineraly a vsetko bolo ok....Mam strach...a velky....Je to normalne ze mi stale sklbe na tom chodidle?sklbe mi celym palcom...pocas celeho dna....moze to byt stresom? Palce na rukach mam tiez stuhnute a vcera aj celu pravu ruku....Dneska je to lepsie...Keby som mala ALS tak by sa mi vsetky priznaky tiez zhorsovali a zlepsovali?om otravna viem ale mam kratko pred infarktom

- mira

Komplexný pohĺad na teba podľa opisu hovorí o tvojom celkovom stave asi toto : trpíš demineralizáciou a celkovým oslabením. Na príčine sú oslabujúce potraviny a iné vplyvy spôsobené cukrom, chémiou, aromatickými a povzbudzujúcimi látkami, tukmi. Toto všetko ti z tela kradne minerály, zanáša energetické dráhy a bráni prúdeniu látok, tekutín a energetických impulzov. Výsledkom je strach, tras, trhanie a slabosť.
Okrem chámie v potravinách a liekoch sa vyhýbaj sladkostiam, ovociu, tukom a zameraj sa na potraviny bohaté na minerály, to je zelenina a obilniny v celých zrnách. Obilniny by si mala jesť vo forme mäkkých kaší, placiek, knedlíkov a pod a mali by tvoriť 60-70 % stravy. Ako doplnok jedz trochu strukovín a rýb, semienok.

Najčítanejšie články