Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sama neviem, co to je

Príspevok v téme: Sama neviem, co to je
LadyOpium

niekedy mam hrozny pocit ze ma niekto prenasleduje, ze na mna niekoho poslali aby ma sledoval ci dokonca zabil, hrozne sa bojim ist von sama a popravde ani nesmiem lebo mi to psychiatricka zakazala...mozem ist von len z doprovodom...niekedy pocujem hlasy a vidim veci co iny neviedia...ja si skor myslim, ze mam nadprirodzene schopnosdti a nie schizofreniu ako mi diagnostikovala psychiatricka beriem aj na to lieky ale nie pravidelne lebo sa mi hnmusdia...citala som ze schiza je nevyxliecitrelna a nwm si predstabvit ze budem do konca zivota na liekycoh ak ju vobec mam

bella12

Ahoj LadyOpium, som rada, že si sa ozvala. Stratila si sa na dlho, a tak som nevedela, čo sa s Tebou stalo. Podľa všetkého sa Tvoj stav zhoršil. Chodíš ešte do školy?

LadyOpium

ked ja na ineho teraperuta nemam cas a chodim na terapie kezde dva tyzdne ale ta naCO MTAM MAM CHODIT KED SOM ZDRAVA,NECHCpem

Magy

myslim ze niet velmi co riesit. mas diagnozu, ked sa v podstate stavas nesvojpravnou, pretoze patologicke iluzie, ktore sa vytvaraju v tvojej hlave, nedokazes ani ty sama odlisit od reality.
casom to moze byt nebezpecne jak pre teba samotnu, tak pre okolie.
mozes ziadat o nezavisle vysetrenie u ineho lekara, ale netusim, ci dosiahnes nejaky pokrok/zmenu.
inak to co pises mi silno pripomina film "cista dusa" ;)

werounesss13

tak ak mas pocit ze mas nadprirodzene schopnosti...hmm... no neviem ale ak mas pocit ze ta niekto prenasleduje to schopnosti nebudu,,,:) chod ku psychologovi -nejakemu co sa tomu rozumie...

Lilooko

Ja by som ziadne lieky nejedol.. Ty tie schopnosti mat mozes, ale medicina ziadne schopnosti nepozna...Skor by som zasiel za niekym, kto sa tomuto venuje, nejaky regresny terapeut a podobni ludia...a urcite nehltaj ziadne zbytocne lieky,, ktore ti aj tak nepomozu