Päty - výrastky alebo čo to je

mooonika

Ahojte mám bolesti v päte do spodu . bola som u lekárky a dala mi tabletky na 10 dní /myogit/ ked som ich brala bolo mi fain tá boles bola tlmená a môhla som chodiť skoro bez problémov. No tabletky som dobrala a bolest sa vrátila , povedali mi že ak to neprejde budem musieť isť na obstreky ortopedovy . pomôžu mi alebo iba na čas a pôjdem na ožarovanie . v práci stojím na nohách a je to veľká bolesť . prosím pora´dte mi Monika

eviku

Ja som mala vyrastok presne na päte vzadu, tak ako ty pises. Kozny lekar ma s tym poslel na chirurgiu, kde mi to odstranili. Histologia myslim, nepotvrdila nic. Odvtedy sa mi to uz nevratilo. ...snad pomozem aspon takto... :-)

panika

myslim, ze dnes uz netreba odporucanie, ked ides na odbornu ambulanciu. Skus pohladat, kde mate ortopediu a zavolaj tam - spytaj sa, ci treba odporucanie a ci sa u nich netreba objednat (a ak papier treba- obvodacke povedz, ze si uz objednana a potrebujes ho)

bibajanka

no jo, ale k ortopedovi ma musi poslať moja doktorka nie? či tam môžem isť len tak? a nevieš čo by mi s tým robil? myslím ako sa to rieši...