Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy charizma ci svaly?

Príspevok v téme: Ženy charizma ci svaly?
trabant

caute, co myslite ze je pre zenu dolezitejsie na chlapovi ked uz ide o vaznejsi vztah, fyzicke proporcie chlapa teda ten prirodny pud pocitu bezpecia, alebo ci je chlap napriklad pekny, charizmaticky, vzdelany, nepytam sa preto ze by som nejaky vyschnuty šprt ale tak zase nemam tu klasicku chlapsku postavu

sweater*

podla mna sa to nemusi vobec vzajomne vylucovat. nemam rad take kecy ked chalan vidi na obrazku nejakeho svalnaca a hned zacne vypravat ze ma v hlave urcite nasrane, alebo podobne kecy... to ze sa niekto stara o svoj zovnajsok neznamena ze zanedbava svoj vnutrajsok, to nech si zapamataju zavstilivci

Viviii

urcite charizma, avsak charizmu dotvara aj to, ze sa chlap ako tak o seba stara a udrziava sa. naopak, prehnane svalstvo ma dost odpudzuje, ale taka zdrava kondicka ci par zdravych kil navyse je sexi :)

PoPotvorka

svalnaci su ok ,ale neznasam ,ked nacvicuju tu ich hojdavu gangstersku chodzu ..... to je nechutne
charizma ? hmmm to je ten lepsi variant hlavne, ked nam pohladom "prepaluje lebku" a ta jeho iskra v oku uf ..... v skutocnosti moze byt skaredy no ak ma charizmu zanechava to v nas sexi dojem ,takze ..... :)