Maoam - adventne okienko

Maoam

flegmus cau, sorry, mne vecer nejde proste net, riesit to budem moct az v pondelok, sorry, ale ozvala som sa aspon poobede

no a tie dve, tak netusim, kabel mi ani neodpovedala na mail :-//

bud sa zadusili tymi pirohami alebo co..

a ty ako kocka, ako sa mas, co nove? :D

Maoam

uz mam fakt nervy, zasa to hapruje....

a vecer to zasa nepojde, ako vidim ten kazdodenny vyvoj

k tomu piatok, super...

moj viralny infekt sa zhorsil, mam pocit, ze ma bakt. superinfekciu medzicasom, k tomu same palky zo vsetkych stran a este super posta z uzasnych instancii, vsetko urgenty

pomoc, vymente ma, help...

skoda, ze nemam nejaky klon

Maoam

este k tomu, o com ste sa bavili, ja mam radsej pirohy so slivkovym lekvarom ako tie gule so slivkou bez kostky, pekne s masielkom, kakaom aaaaaaaaach

Xxy, inak teba vazne obdivujem, ze sa ti to chce sa s tym babrat, nechces sa rekvalifikovat na kucharku?

Maoam

caute straky, ja toho mojho providera zadrhnem, mna fakt vazne vecer nahle odpojilo!!!! flegmuska mala pravdu

a kammos mi pisal (dnes rano), ze mu moj e-mail prisiel s 24h oneskorenim.......no super fakt a to bol dolezity mail a on si myslel, ze som sa vykaslala na odpoved, pritom som promptne odpisala......

co mam robit, pomoooooooooc

P.S. kabel: veru sa rada tymi pirohami a slivkovymi gulami zadrhnem, aspon si pred smrtou uzijem daco fajne, inak ja fakt mrazim do zasoby, ja mam povojnovy syndrom, nemozem za to, asi to ani nie je liecitelne, zato to moze prist vhod, ked ta vojna vypukne, tak ma pridete navstivit