caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kde by bolo, staci chladnicku otvorit, pani velkomozna
:D
kde je to tiramisu??
musim nateraz skoncit
tazko povedat
moze sa stat, ze ju nabali iny a zazije super sex a bude perplex.....
ak je to prvy partner, tak nevylucujem, ze mas pravdu
ale ako on pise, ona sa vyhyba uz aj neznostkami s nim ako takym, bozkavanie atd.
proste uz ju to nebavi
vies co, vobec nemusi mat nizsie libido...
pretoze ak ma skusenost, ze sex trva minutu a the end, tak ho logicky nevyhladava, pretoze je to jej prvy sexualny partner. Ak ma skusenost, ze to vyzera v posteli takto, tak je celkom mozne, ze osamote masturbuje pokojne aj dvakrat denne a sexu sa vyhyba.
inak ked tu tak citam par tem, tak to si mozem gratulovat, lebo ja si neviem predstavit taku hrozu, ze ziadny sex alebo raz za dva mesiace a ked, tak za 15min koniec a to zaratavam uz aj predohru..pane boze... to si proste nechcem ani predstavit
teda chapes, myslim, ze baba by to lahsie zmakla, keby ju uspokojil hoci inak, ale proste dlho, predohra, orgazmus, potom by lahsi prezila minutovy sex a mozno by chlapec casom aj vytrenoval viac a dlhsie, inak kks, si to ani predstavit neviem, zazila som to iba raz pri druhom priatelovi (kratky vztah lol) a potom som mala stastie na vytrvalostnych sportovcov v posteli haha,ale musi to byt strasne, lebo ako som vycitala, z rozhovorov ona vychadza ako ta vinna za tu situaciu a vkuse sa musi citit v napäti, lebo sa riesi problemovy sex
ale tak zasa na druhej strane ma asi fakt aj nizsie libido, lebo zasa mlada baba a ma tak zriedka chut je tiez divne
a to uz bez HAK
na to treba ist uplne inak, navyse nepouzivaju ziadnu ochranu, moze tam hrat rolu aj podvedomy strach z otehotnenia