caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ahoj flegmuska, mam, zaciatkom novembra...tak do porodnice pojdem ako taka stara zenska oproti ostatnym tam)))
zdravim
no Mrska, parada, i tak to rychlo ubieha :D
inac nemas teraz niekedy aj narodeniny? sa mi tak mari, ze oktober/november
bry podvecer
ahojte babulky, len vas chcem pozdravit. este som "v celku", asi tak nasledujuci mesiac...snad)
vyzeram ako keby som zjedla synovu basketbalovu loptu, pribrala som ani nie 10 kil, ale citim sa ako slonica)
nebudem pisat, ako to uz chcem mat za sebou, lebo spat sa dobre neda, tlak mi skace a podobne, len ze sa tesim) a mam chut na vonu malovky a pivnicnych priestorov :-D
caute kocky, kto vam nabulikal, ze ja vlastnim v spajzi iba marcipan v horkej cokolade? zvycajne za beznych okolnosti mam siroku paletu aspon 4 druhov, ak nie viac, ok mam aj taky s horkou, ale ja sama mam radsej mliecnu :DDDDDDDDD
kabel, ty si chodila na krasokorculovanie? fiiiiiiiiiiiiiha, ja sa inak tiez viem posuvat iba na lade, na inlinoch som tresla vkuse na rit a su novucicke uz 10 rokov v pivnici, asi vydrazim pred Vianocami
no s mojim zaludkom by mi stacili aj dve otocky :D
:-D napis to priamo-dogrcana
i tak by ma zaujimalo, ako to robia, ja by sa po dotoceni poblinkala a skydla na lad total dezorientovana :D
no otacky veru, nevedela som dostatocne zrychlit
tak uz vidim :D
a co ti neslo, otacky? :D