caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
maoam, vsak mal pravdu, na dochtorov spolah nie je nikdy
kabel a pouziva presne take velavravne pohlady ako ty, sedi za stolom, hlavu pootoci o par mm a ten pohlad, obocie nadvihnute a sponad okuliarov...:DDDDDDDD a do toho este daka grimasa
a strasne rychlo mysli a este rychlejsie rozprava, ale uz mu stiham :DDDDDD
no a povedal, ze sa do labaku mam posadit ja a sama si kultivovat vsetko, lebo na nikoho nie je spolah :DD
:-D
mal ju napustit vorikonazolom
tak vies ako, spankovy deficit par noci po sebe, stresy (hlavne sukromne, osobne + do toho prerobene vikendy a Co., proste same vazne veci vsetky fronty, je problem vobec udrzat si 'chladnu hlavu' haha, nieto to este riesit), ja si musim normalne pisat listky, aby som na nic nezabudla a to je u mna fakt co povedat, inak mam vsetko v gebuli aj v noci
no a do toho MS, boli ma hlava par dni, no a potom sa mi spustia zachvaty, dolujem sa magneziom ale som agresivna
caute kočeny
poslite ma uz domov :(
a on je vysokointeligentny, ako decko mal meningitidu a zanechalo to na nom stopy, je posahany (mierne slahnuty, super humor, sibenicne hlasky a tak, hyperaktivny a Co.), ale jeho IQ asi stuplo tym, cim presiel ako decko
ma uz 46r, ale uskrna sa ako chlapec dakedy, je zlaty, sme kamosi
dnes zmurkol a povedal, ze Maoam, ser na nich, pod dnu a dal mi cokoladu :D
Kruseika sa potesi
tie zachvaty ma mrzia, aj ja mam pred MS, preto sa sfina migrena
fesak, namornicky oblecek je fajn :-D
inak dnes prisiel do roboty v namornickom tricku :DDDDDD a k tomu biele gate
kabel a zasa raz som lepsie odhadla situaciu ako moji vlastni lekari, no neslahlo by ta?????
iny (nezavisly a dobry kamos) mi povedal, ze sa mam do toho labaku posadit sama...:D