Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - predavacka ma zrovna nelaka ked mam pravdu povedat...ale nejaky lepsi butik by som zvladla...urcite nie cerveno zlta vesta v Bille, by som umrela! :)

Maoam

Lulu, nie, vsetci modne zalozeni ludia v mojom okoli maju nieco take ako si opisala :DD.

A sak co, venuj sa tomu, co ta bavi, co by si robila rada, zacni v malom, hoci ako predavacka a postupne...

Lulu2011

zemiakovy salat s parkami, pecka :D

my klasika, rezen a salat...ryby nerobime, ziadne masakrenie kapra vo vani a sediet na pohotovosti s kostou v krku...

Lulu2011

baby ja čítam cecinu, že aka cecina, cecky :D ááá čečina, možno pojdem na trh po nu, inak mame umely stromcek, ale vysoky...mame dieta, takze hlavne kvoli nemu, ale aj mne sa pacia vysoke stromceky, ozbody klasika, kazdy rok rovnake, ale kebyze mozem urobit nejaku zmenu na Vianoce chcela by som biely strom...sa mi pacia...tie nove...a nejake bezovo ruzove ozdoby, otras co :D :D :D

Maoam - mi bolo povedane, nech robim modnu poradkynu...ale to by sa na vychode neuzivilo, komu by som ju robila...to tak v BA si celebritky zaplatia, co nemaju vkus :D

Maoam

flegma: vidis, si sa daco nove naucila :D, jasne ze su tu ludia, ktori normalne varia, ale narodnou specialitou na Vianoce je zemiakovy salat s parkami :DD, tu je vela ludi lenivych na varenie, vypekanie...

v tomto su Slovania super