caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
viem, ze je tam par velmi kompetentnych ludi, ale zvysok - to by ma zaujimalo, ako ziskali tie dozivotne teple fleky :DDD
no nic, maju tam svoj svet a je im tam fajn ale na urade by som nezapadla, takze by som tam nikdy nechcela robit
baby, co vy aky ste mali den?
jasne, ja milujem uradnicky kt. neovladaju strojopis.. a caps lock hladaju na klavesnici pol hodinu
a kym mi dala tu peciatku a podpis, trvalo to 5 minut...
proste neskutocne vazne a potom som si citala tie oznamy, ze kedy je posledny strankovy den a do kolkej hod pred sviatkami a kedy zacinaju v novom roku, no sila...:DDDDDDDDD
sa tam fakt upachtia k smrti :DD
xxy: viees co, dosla som tam s dobrou naladou, odisla som odtial tak nas*ata, ze az, to tak skoro nerozdycham
no vidim to tak, ze vsetky darceky pekne v teple objednam online, ja na to nie som stavana, co som zazila dnes v meste a tie obchody, nieeee toto niee
xxy: tie mini voziky s vrestiacimi deckami neznasam
joj to tempo dobre poznam... dobre fleky, ne?
a nechcite vediet ako dobre sa tam maju, dozivotne teple fleky, prinajmensom dlhorocne :D (po znamosti)
no jak u vas na SVK
flegma: VYKUPILI MI HO, ODRONI !!! ma skoro porazilo, do placu mi bolo :-/
xxy: no ved to...aaaaaaa
baby, na tom urade som potrebovala 1 ks peciatku a 1 ks podpis a cakala som presne 92 minut, lebo sa tam vo vnutri vykecavali, za ten cas popri mne preslo par zamestnancov, to tempo, pohodaaaaaaaaa, odomknut kancelariu, zamknut, odomknut, zamknut, na WC, na ceste spät do kuchynky, kavicka, spät odomknut kancelariu, zavriet, kavickovat, aaaaaaaaaaaaa
vsade inde, kde som dnes bola boli behy, u lekara, v praci, v obchodoch, ale urad mal tempo ako z inej dimenzie fakt
Maoam - a aspon toho tucneho mikulasa uz mas kupeneho? ci nestihla si?
ja som bola v drogerii vcera, behali tam deti s takymi malymi vozikmi, ako to dmka ma, a vresky tresky plesky, som myslela, ze ma ... az som sa rozkricala ze tu clovek nema kusok kludu, aby pocula aj mamicka a sla som odtial prvou kozmickou. tak som sa rozculila