caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ok kabel, velmi si mi pomohla, dakujem :-)
kabel: u neho su zjavne aj znaky poruchy osobnosti a problemy vo vztahoch
mna by zaujimalo, odkial to prameni, co je pricinou
xxy: ano, medzi pedagogmi, pediatrami, tanecnymi trenermi a pod. je ich velmi velmi vela :-//
je to sexualna deviacia, ale samozrejme moze ( i nemusi) byt s nou zdruzena i porucha osobnosti ( stary termin je psychopatia)
ale ak ide len o masturbaciu, nebyva nebezpecny (okrem nejakeho psych. soku u citlivejsej osobky), lenze moze ist aj o situaciu, ze by chcel i koitus, ale kvoli vonkajsim okolnostiam (spolocnost, pravna uprava atd) si na to netrufa, tak to nahradza masturaciou ako nahradnou technikou uspokojenia.
kabel, vies mi povedat, odkial ta porucha prameni a kam sa to zaraduje, je to uz psychopat? sexualny deviant alebo?
a kde je vlastne problem u tychto ludi? nedokazu mat rovnocenny vztah s dospelou zenou?
blbe na tom je, ze ide o zneuzivanie osob, ktore su mu zverene, cize niekto musi zasiahnut
taku uchylovia maju casto pracu s detmi, co som teda ja postrehla
je inteligentny a ako alibi ma po svojej strane vzdy dospelu partnerku, ale svoju sexualitu prevadzkuje na tejto kategorii, priamo a nepriamo
ok , nahlasim ho
hébé je mladost, ide o uprednostnovanie mladych dievcat s uz vyvinutymi sekundarnymi pohlavnymi znakmi, ale este nie dospelych