Maoam - adventne okienko

Lulu2011

ci Minarikova ide trhnut rekord? teraz neviem ktora presne..ale urcite sa budu predbiehat :D

ten chirurg...co to urobi ach jaj

Lulu2011

Maoam - hej 10, Plackova ide trhnut rekord na Slovensku, chce mat obrie a najvacsie prsia, tak vies, nevie inak zaujat, bude fotit kadeco s mega erbegmi, zarobi... :D

Lulu2011

mna zase bere na trhy...len cakam na trosku teplejsie počasie...potrebujem suuuurne pecienku na cibulke a cherry medovinu - tento rok som si uz jednu dala

Maoam

no ja klasicky totalne zasa raz presvihnem limit, do toho 10teho sa drzim, drzim a zrazu ma to chyti a neviem co skor komu ;D

otrasna som, viem, ale co uz, ked ja mam taku slabost na darceky a rada obdaruvam

Lulita: ze velkost 10 :DDD

no ja mam B a som spokojna, tak akurat, lahko sa to nosi a nie su male

mala som kedysi Ccka ale pochudla som a s tym odisli aj C :D

ale som rada na moj utly chrbat boli C-cka moc tazke, takto je to fasa

babyyyyy, mna chyta darcekove sialenstvo POMOOOOOOOOOOOC

:DD

Lulu2011

Ahojte,

ja darceky este nemam, cas na ich kupenie mam, ale nemam peniaze, tak bazarikujem a snazim sa naskrabat, nech mozem do ulic, s muzom sm esi povedali, ze si nic nedame, lebo nam to akosi nevychadza a maly ma uz svoj zosit priani, tak nech aspon 2 veci z toho mozme mu dopriat, pojdem na nakupy po 15tom...

co sa týka plastik, nebol by to zly dsarcek :p ako povie moj kamarat po 30tke by s auz patrilo na plastiky ááá neznasam to, ked to povie, podla mna je to blbost, staci po 40tke :p cecky vacsie by sa zisli, ale tak ja nejaka nespokojna nie som, zatial B staci, aj ked odkojene trochu :D inak ja som za, ak si baba da dajme tomu c-d lebo po nich tuzi, nema bez nich sebavedomie a najradsej by sa zahrabala, ale ked si niekto dava stale vacsie a vacsie, ako Minarikova a Plackova, ze cislo 10...akoze nech sa nikto nehneva, ale hanbila by som sa tak chodit po ulici, co je vela, to je vela, ved teraz vyslo na povrch, ze aj Veresova ma, ale take seriozne :D akurat...

ozaj jebt - uz viem kto si, tu tvoju klasicku vetu si ustedrila jeden cas aj mne ;)))

flegma

cauko cauko
no ja tiez nemam darceky skompletizovane, len aky taky zaklad... tradicne, zas absolutne neviem, co fotrovi :D vsetko ofrfle

Maoam

caFte trapky, no...Maoam tradicne uz väcsinu ma, tiez doladuje :DD (ako Mrska) a ako sa Maoam pozna, znacne presvihne svoj limit...:DDDD

no co uz...stedre srdce :D

Mrska Silvuska

dobre rano sa praje) precitala som vas, hned ste mi zlepsili naladu:-)
xxy: nakupene, uz len doladit dárečky pre draheho..prestahovat nabytok, aby sa stromcek zmestil a tvarit sa, ze verime na jeziska:-)
vsetkym prajem pekny den