Maoam - adventne okienko

Maoam

Deria a neuveris, ale prave v tychto dnoch som sa mala v Bavorsku nachadzat a autom!!! AAAAAAAA asi by ste ma uz neuvideli viac tu.
Vcera vecer bolo 30 zranenych uz a par mrtvych, mnohi nedosli na cas do roboty :D.

Maoam

Deria, bud rada, ze mate v NWR len poprasene, neviem, ci by sa ti chcelo stat v 10-hodinovych kolonach, vsade sneh, mraz a v noci na juhu do minus 20 stupnov, ale tam nastastie nie som teraz :D. Ale zato Ovecka zije tam, uff, ani na fore davno nebol, ci nam ten nezapadol/nezamrzol? Tak vies ako, Bavorsko je Bavorsko, tam to maju najviac teraz.

Deria

no cau, maoam, panecku, ty si to tu rozjela!:) ale fajn, aspon sa tu da pisat o vsetkom moznom a zrejme sa aj pise, no ved kto by zvladol citast vsetko od zaciatku?
v nemecku je kopu snehu tiez ale v NRW len tak ako poprasene cukrom, pritom ja milujem sneh a kazde rano letim o dusu do okna, ci aspon trosku napadalo. tak to vam vsetkym, ktori mate sneh, zavidim. na sk je vraj vsade snehu a snehu. nemozete mi trochu poslat? inac sa tam musim ja vybrat....no ale to by bolo asi teraz sialenstvo a autom asi samovrazda.:)

flegma

ved toto, ved toto :D
idem zmyt pavuciny z mojho hára, nech zajtra na porade mozem ocarit :D aj tebe uspesny den prajem :)