Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - ale kks nachodila som sa dnes si nemysli, prehnali ma hore dole, svalovku mam, si nemysli, ze na jednom vybavis vsetko ááá, birokracia je husta na SR...

upratujem, ale teraz neni co ani upratovat, max. riad to si necham na zajtra, vlastne uz dnes, tak varene ma byt na obed nie? vtedy su domáci v praci (skolke) :) sem-tam nieco uvarim na veceru, ale skor robim pomazanky a take...

Maoam

Kabel: dnes som u neho mala mat termin, chvilu pred nim zavolal zo sluzobneho mobilu, ze ma urgent a preojbednal ma o mesiac :DD, ak dozijem...moznu bude Lamotrigin, ale pekne si ho podam, toto je uzasne fakt

Lulu: tak to zhrniem, doobedu spanok, taxikom na urad prace a hoci si zena v domacnosti, ani nevaris, ani neupratujes :D

baby, vcera a dnes, keby som mohla, tak ja niekoho ZAKOLEM!!!!!!!!!!!!!!!

kabel

Maoam, uz sa rozhodol, ci skusi lamotrigin?
Pekne ho pozdrav, ze ja mu tak napcham gagor rektalnym diazepamom, ze sa tak skoro nespamata...

Lulu2011

Ahojte, tu je najotrasnejsie pocasie, ake moze byt :( od vcera neskutocne leje a leje, na totalku cizmy premokaju a vsade su 10-20 cm mlady, vcera som sa do jednej prepadla a skoncila na kriku, medzitým asi 100 x poriadne smykla, neda sa chodit nic :( a este akokeby to nestacilo, zrusili urad prace, takze som sa vydrbkavala zbytocne na niekolkych miestach kym som tam dosla, presunuli ho pre istotu uplneodveci mojho bydliska, kde nemam ziadny priamy spoj a treba slapat do kopca, by som ich...serem na to, beriem taxika...

Maoam

dobre rano,

kabel: na toho som TAK nastvana, ze ho namojveru asi skutocne naporcujem to tej jeho TPCH skrinky!!!

odkazal ma na unikliniku hahahhaha, jupiiii na to by som veru sama nebola prisla...nastvana som, to mi ver a ten jeho blister diazepamu si moze strcit niekam