caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
tak nahanat niekoho by ani mna nebavilo, ja celkovo nerada bezim, aj autobus necham radsej zdrhnut, akoby som mala nan bezat
uz slubujem, ze sa tu nebudem stazovat
ano nahananie zakaznikov + kopec innych veci, plnenie limitov - financnych, ziadne pauzy, wc, pitie
dobre nechajme to tak, ja viem aj ti co tam robi ao ocm to je
ja vobec neviem o co ide, len everyday su staznosti, tak ma zaujima, co to je za pracu, ked taka narocna ..
mna by tiez zaujimalo, v com je praca referentky tak fyzicky a psychicky narocna
no ved nemusis hoorit firmu, je to praca, na nohach? na telefone? zhananie zakaznikov? aleboze o co vlastne ide?
Maoam - neurazila
dnes som to mojej mame popisovala, povedala, ze horsie ako za starych cias, ze ti nemci su ale nacisticki otrokari, no jo
xxy - nechcem to rozoberat verejne, je to specificka praca, ked popisem hned bude kazdy vediet o aku firmu ide
lulu a co to vlastne za praca?
a zabudla som dodat, ze väcsinou tam vladla vojenska atmosfera a podmienky ;-) pripadne mobbing a pod.
Lulu- to si sa akoze urazila? Vsak to bolo myslene ako zart.
Navyse, neviem co si si myslela o mne, ale ja som tiez odrobila svoje, od 15ky a veru s nohami na stole ci v kancli to nebolo a neraz 60h/tyzden na plny plyn dlhe roky bez pauzy, takze klud.