Maoam - adventne okienko

Maoam

Lulita: vsak kludne napis o praci, o tomm to nie je, len to vyznelo tak, ze nikto iny nikdy nepracoval v 'naci podmienkach', ano pracoval, dlhe predlhe roky napriek zlemu zdr. stavu, predstav si, ze je takych ludi vela.
Neviem, aku pracu robis, stale si to neprezradila, ja som si myslela, ze stojis niekde cely den 12h v specialnych protivarikoznych puncochach pri pase alebo co.
Takze ty si referentka a nahanas zakaznikov, cize stres je najväcsi problem a nevdacna napln prace, tlak na vykon - zohnat co najviac a pod.

Ok, no tak dufam, ze ti vyjde ta druha praca, ktoru mas vo vyhlade.

Maoam

caute
niekto sa tu pytal, preco RitterSPORT, tak prva cast nazvu pochadza z mena zakladatela cok. firmy Alfreda Ritter-a a druha cast nazvu Sport je preto, ze sa mal vymysliet TVAR cokolady, ktora by mala hmotnost beznej tablicky, ktora je ale obdlznikova, tato je kvadraticka a zmesti sa do kazdeho vrecka bundy, sportovej bundy atd.
Tak preto sa to vola Rittersport - a je to perfektna cokolada, maju milion druhov, napr. v Berline je extra shop aj s cafeteriou........boze...a stale vymyslaju nove druhy. A maju aj tu s kokosom :DD, su aj XXL-velkosti, neviem aku maju gramaz, asi 250g?

Lulu2011

hej cez vikend aj ja ked sa nikam nechytam, akonahle mam vyliezt von, musim vlasy umyt

ja pozeram Panelak, resp. pocuvam, lebo tukam aj na nete