caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja mam aj prsty tenucke, muz ked mi kupovla prsten pýtal ze na 10 rokov :D ja som sa tak rehlila...
moj muz ma 41 takze keby som mala 40 by sme boli aka dvaja chlopi doma :D
xxy - ale kdeze, je to strasne pekne :p ja stale pocuvam od inych zien, ze aj oni chcu take nozicky :)))
tak teraz by som si uz tie benetonky nedala, predsa som bola kedysi dokonala uz nie som :(
no mne sa zdaju 36 disproporcne, to je jak pre trpajzlika
40 je lod :)) pre mna, ja ked tak evidim sa mi zdaju ako titaniky
Maoam - hej, nieco take asi, ja osm si to kupila v lekarni a fakt, sme sa na nich strasne nasmiali v porodnici, ale aj tak najvacsia pecka bola, ked nas nutili chodit bez gati, len s vlozkou medzi nohami! no a chod s vlozkou medzi nohami bez gati, najma ked z teba idu obrovske kusy krvi (soory za opis baby) ale nonsens bolo porodnicke oddelenie, ked som rodila a to bol este ten najmensi problem...ako hnusne na mna zazerali, ked som mala pekne obtiahnute teplacky a tricko pred porodom som vyfasovala erarne s chybajuci gombikmi
hej, ja som taka popoluska, mala nozka, predavaci sa vzdy cuduju v obchode, raz mi jeden doniseol 37 ma tak odhadol a ja osm v nej plavala a on kks popoluska suvix :)) aj niektore 35 obujem, mam doma jedne
:D tiez by mi bola 36 mala
ja mam 40 (nohu), ja som v norme :D
xxy - niee, ja nemozem nosit obuv na boso, mna vsetko oderie