caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
na F1 nejdem, lebo to je sport, kde treba talent :) ani si nevies predstavit, kolko musia trenovat aby jazdili 2-3 hod bez chyby :D lebo 1 chyba = strata casu :D
(uz som to skusal, takze viemze by ma to nebavilo, mna bavi ist velmirychlo velmirovno a len tak sa "kochat" ako sa vsetko okolo mna rychlo straca :D )
a nechcem si sem doniest nejake firmy co to umyju za mna :D
to by som si dal umyt kazdy piatok :D lebo.. neverim ze by to urobili dokladne a mam tu bordel :D
Lost, mna by zaujimalo, na co NIE SI lenivy :D, najskor na jazdenie v aute, co? Preco nerobis F1?
Lost, ak si lenivy na umytie okien, zavolaj si sluzbu, ktora ti ich umyje, v azne, tu v DE jestvuje webstranka, kde zadas co potrebujes a firmy, sukromnici alebo aj jednotlivci sutazia o to, kto ponukne najNIZSIU cenu za vykon a ty si vyberies, kto ti pride cojaviem opravit auto, umyt okna :D
Sused je napr. starsi, ma problemy so srdcom a ten si takto rok co rok dava umyvat okna :DD a vzdy to ma za babku.
nechces prist na navstevu? :)
ako fakt, odvoz neni problem, 3000km hore dole je pre mna prijemnejsie ako umyt 3 okna :D
- a mam tu SVEDSKU handru na umyvanie okien :P
pre Lulitu: kupila som si nakoniec Maybelline Jade - Volume express turbo boost mascaru :D
Lost, tusim ze znacka Persil mala nejaky unikatny prasok na biele pradlo.....bola na to dlho reklama v DE.
Inak ja potrebujem vycistit par flakov na koberci, neviete ci ten OXY prasok, v takom ruzovom obale je na to vhodny? Lebo neviem, akeho povodu tie flaky su, ci kava, Cola, najskor to, alebo vino, lebo su cistice na rozne flaky podla ich povodu (krv, napoje, kava, cola, zemina, atd), ale ked nepoznam povod, asi najskor ten vseobecny Oxy, nie?
Je to drahe, ale tak ta buksa mi vydrzi dlho....Mate s tym dakto skusenosti?
pracie praSky malo byt
inak poslite Maoam do drogerky po 'par malickosti', hoci mali akcie 20% a 10%, oplieskala tam 35ecok......zabite ma! :D
Lost, tak ja fakt nie som odbornik na pracie pracky, opytaj sa RNG, ten je tusim chemik alebo take daco.
Kazdopadne do beznej gazdinkovskej viem asi tolko, ze velmi zavisi ja co das prat spolu (extra biele, extra farebne, extra tmave -sede, cierne), dalej aky program zvolis (to je velmi dolezite), dalej teplota a co sa praskov tyka, su specialne prasky na vybielenie nazltlych bielych kusov oblecenia, dalej prasky na tmave oblecenie, aby z nich ta tmava farba tak rychlo nezisla, aby nemali blede pruhy po sebe (napr. cierne rifle atd), cize asi tak, ze selektovat a ak rad nosis biele veci, tak si kupit prasok cisto na biele pradlo a biele veci prat extra + zvolit aj vhodny program a teplotu.
a aky praci gel/prasok odporucas? :)
toto zijem 2,5roka sam, ale neviem este :D
vzdy som kupil co som videl, ale nic nedokaze vyprat fakt spinave veci.. (napr blato od psa atd..) a vzdy sa mi zda ze moje super biele uteraky su nazltle, ale neviem ci je to len tym ze mam bodove/zlte svetlo, alebo su fakt zlte :D musim raz zobrat na slnko a tak pozerat..
lebo tie svetla napr LEDky dokazu plne zmenit farbu oblecenia.. ked som pre psa kupoval ciernu mikinu, tak na prejani bola uplne krasna cierna, pridem von a je hneda aaaaaaaaa :D