caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
:D pockaj, teraz s rozbehom :D
este raz, nestacilo :D
tresk-plesk. neni zaco :)
au au, hlava ma pobolieva, pridte mi po nej niekto tresknut
KABEL - uz vyzeram ako nejaka zalesacka, nestiham navstivit kadernicku, takze az ked odovzdam jednu z tych brutal obsiaznych veci, tak potom...ale uz mam vlasy do pol chrbta a odrastene, nevyzera to zasa na odpadnutie, ale zeby to bolo extra vabne, sa tiez neda povedat :DD, nastastie som mala melir len ton-dva svetlejsi od mojej povodnej farby, takze to vyzera prirodzene, ajj ked to odrasta, no esteze tak, nie ako pred rokmi ze tmavy blond a bum cierna do toho :DDDDDDDDDDDDDDDDDD to som vyzerala kks....dva roky trvalo, kym mi vlasy komplet odrastli, DVA ROKY, nechcem vediet, ako sa zenske navokol vytesovali z toho, co som mala vtedy na hlave :DDDDDD
teda 16-18, 10 nie
kabel - mne sa zda, ze moze, kedze vzdy, ked to lieta mame s muzom alergiu, napr. on doteraz nemal a ako to zacalo lietat uz smrka aj on
Maoam - aj u nas sa ma ochladit, ale nie nejako brutalne iba na 21-22, ale cez vikend uz riadne prsanie a okolo 16-10 stupnov, ale apson vikend bol teply, co je cez týžden mi je jedno, aj tak som zavreta v robote a ked vonku nebude prilis horuco aj dnu bude menej teplo, vsak tam je na zdochnutie
ozaj, co tvoje vlasy? uz si sa rozhodla pre melir?
sa tes, ako si ma dostala, heh :-DDD
kabel, na tuto vetu som schvalne cakala :DDDDDDDDD
neboj, urobim to jedine kvoli Ubretidu ;DD