Maoam - adventne okienko

Maoam

KABEL - uz vyzeram ako nejaka zalesacka, nestiham navstivit kadernicku, takze az ked odovzdam jednu z tych brutal obsiaznych veci, tak potom...ale uz mam vlasy do pol chrbta a odrastene, nevyzera to zasa na odpadnutie, ale zeby to bolo extra vabne, sa tiez neda povedat :DD, nastastie som mala melir len ton-dva svetlejsi od mojej povodnej farby, takze to vyzera prirodzene, ajj ked to odrasta, no esteze tak, nie ako pred rokmi ze tmavy blond a bum cierna do toho :DDDDDDDDDDDDDDDDDD to som vyzerala kks....dva roky trvalo, kym mi vlasy komplet odrastli, DVA ROKY, nechcem vediet, ako sa zenske navokol vytesovali z toho, co som mala vtedy na hlave :DDDDDD

Lulu2011

kabel - mne sa zda, ze moze, kedze vzdy, ked to lieta mame s muzom alergiu, napr. on doteraz nemal a ako to zacalo lietat uz smrka aj on

Maoam - aj u nas sa ma ochladit, ale nie nejako brutalne iba na 21-22, ale cez vikend uz riadne prsanie a okolo 16-10 stupnov, ale apson vikend bol teply, co je cez týžden mi je jedno, aj tak som zavreta v robote a ked vonku nebude prilis horuco aj dnu bude menej teplo, vsak tam je na zdochnutie