Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

kabel

:-D
biela macka v tej sudnej sieni hrala samu seba, preto jej to tak islo, heh
maoam, tu su same reklamy na kozmetiku, az mi z toho slaha niekedy

Maoam

kabel, mne je jasne, ze je to ako s malym rozmaznanym deckom na pieskovisku, ktore urgentne potrebuju nonstop pozornost a vynucuje si ju vsemoznymi sposobmi a najmä tymi negativnymi... no co dodrballi jej rodicia, mi nenapravime a co dodrbala ona sama, musi si aj sama poriesit

Maoam

kabel - aha, dobre vediet :D, akurat tie ostatne latky okrem kolagenu mi vobec nic nehovoria, teda nestretla som sa s takou kozmetikou, ale je zasa pravda, ze nepozeram reklamy, teleshoppingy ani necitam zenske casaky, takze asi preto...:DD

ale o nic som neprisla, ako vidim

kys. hyaluronova a retinol davaju aspon logiku :D

kabel

no a ked vidim reklamu, ze kozmetika "s vytazkami hodvabu", "so zlatom", "s platinou "(preco nie s titanom napr??), dokonca s "pravymi diamantmi", "s laKtoureou", "s kasmirom", "s perletou" a inymi ch.jovinami, clovek sa len rehoce...
ozaj, zabudla som na jednu vec, ktor este funguje-AHA kyseliny
a este jedna vec-kolagen cez pokozku neprejde :-D, plus neda sa nijako zapracovat do kremov, cize vsetko s obsahom kolagenu je 100%ny odrb :-D

Maoam

kabel - no to mi je jasne, ucinne latky tie iste (aj co sa tyka % zlozenia ci kombinacii) a cenove rozdiely od znacky k znacke niekedy aj sto euri :D