caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
marodom skore uzdravenie, komplikacii nikdy neni dost..
jj, do spitala kym sa da, tak nie, to clovek tam este nieco zaujimave schyta nez doniesol :)
flegma, snazim sa vyhnut spitalu, lebo s mojou anamnezou tam este schytam MRSA alebo inu ultrarezistentnu bakteriu a moze byt po mne, vies preco...trikrat sepsa stacila
na MRT som odoslana tiez, lebo mam alergiu na jod a röntgen s konstrastnou latkou tym padom robit nemozu, pri MRT sa pouziva ina konstrastna latka a tu znasam
flegma, zatial, neskoro poobede sa dozviem vysledky krvi a podla toho sa rozhodne, kazdopadne mam problem v odtoku z lavej oblicky, klasika :-//,ak je tam stenoza v ureteri, tak ma dlaha neminie
uf, takze si doma a nie v nemocnici
na porazenie s tymi komplikaciami, fakt
ATB mi dal az dnes, takze zatial je to take debilne, ako cez vikend, co uz.
flegma - bola som rano u nefrologa, vzal krv, moc, urobil sono, nechcela som ist do nemocnice, vcera som si vpichla parkrat i.m. analgetikum, nemala som inu moznost, vecer budu vysledky krvi a podla toho sa uvidi, vdaka za podporu
Maoam - no ako, polepsilo sa ti? pevne verim, ze ano
flegma - presne tak, celu noc som prerevala, to je uz co povedat, vies na co vsetko som 'zvyknuta', ale toto je fakt des, no nic ak v priebehu dna dostanem nejake 39tky, tak idem do spitalu, ak to do zajtra vydrzim, k nefrologovi, krv, moc, sono, klasika, ak to bude velmi zle, mozno ma posle do spitalu aj on sam.