Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

fuuuuuuuuuu baby ja zdochnem asi

bola som prave v sprche a treba mi toho tolko este urobit ale mam 0,0 energie a chce sa mi strasne spat ale ked si teraz lahnem, tak v noci nebudem spat ani hodinu

flegma

uff, konecne sedim, typicky pondelok v praci
ahoj xxy - no o vela si prisla, ale mohla by si dodatocne prezradit, aku farbu neznasas, nech sme nabuduce pripravene :D
Maoam - dufam, ze dnes bude antena drzat a podari sa mi zhliadnut diel nacas :D a to ATB ti vobec nezabera? fakt neprijemne

Maoam

ale ked som pisala pred polrokom, ze ma ist na terapie, tak som bola za debila ja a co sa stalo? presne to, co som predpovedala, no labilita na 100%, vo veku 24r. sa ruca kvoli tomu, ze ho nejaka baba nechce, kks, ako bude riesit skutocne problemy v zivote? no ...ale nie je to moj problem

ako sa mas flegma? mna ta dlaha nici, zasa mam horucku a zapalilo sa mi aj hrdlo, bola som na krvi dnes, vcera som robila vela home-officu, dohanam dohanam a nestiham, este mi prisli debilne maily, no urgenty aaaaaaaa by som to najradsej podpalila vsetko

Maoam

flegma, ale tak tu putal pozornost vcera, za hodinu mal asi desat roznych nametov na samovrazdu, okrem anjelika nikto neprispieval, no tak sa snaha minula ucinku, akurat jedna baba mu tam opravovala dezolatny FJ

Maoam

flegma, hej a ako chytala zachvaty smiechu z ich nacviku, to superacka bola, ale Lubka to tromfla, ako palenim ruzi, tak aj panickymi atakmi v dzipe a rozpravami doma, kde sa uz aj Juraj hanbil, ze sa to deje pred jeho domom......:DD