caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
rozmyslam nad flegmou v tych bielych satach, hmmm, neviem keby boli k tomu farebne doplnky, hodiace sa k rysavym vlasom a ta biela by nebola biela, ale napr. kremovobiela, uz by to inak vyzeralo, ale museli by k tomu ist farebne doplnky, tenky opasok, farebne topanky, nausnice a pod. k tym rysavym vlasom
nie, ja ked sa mi nieco nepaci, tak to poviem priamo, ale tieto konkretne biele saty nie su vobec nepekne
jj presne, ja kukam len po prdelatych celebritach, kedze sama mam prdel a tam sa nechavam inspirovat :D
napr. ja letim na cipkovane saty, proste musi tam byt niekde nejaka cipka, aj ked velmi jemna,alebo iba ako lem a pod., no a mam rada farebne, napr. mam cyklamenovo-cierne (s cipkou) a ladovomodre, su krasne, ale jednoduche uplne, no ale zasa ina zena by povedala, ze by to na seba nikdy nedala
jasne, sak ja nic, mne to prislo len tak smiesno, lebo ked sa mne nieco nepaci vzdy poviem, ze je to zaujimave :D mne sa ale ten styl paci, zrovna tieto su take viac tuctove, videla som uz aj krajsie no
flegma ak si biela, tak v ciernej to bude zasa ako päst na oko, ked uz tak s inou farbou spolu, alebo ina farba ako cierna...
xxy: vies co, ja nejak nehodnotim vkus inych, pretoze kazdy je uplne iny, takze co pristane jednemu, druhemu nie a ani sa mu to nemusi pacit, tie biele saty su pekne, pekny strih aj vsetko, osobne by som si ich ale nikdy ani nevsimla ( v obchode) a ani na seba nedala, ale na inej zene ukazu krasne
tak to bolo myslene
natri sa nejakymi sadzami, nech si cierna a je to
Maoam - len mne by sa moc nehodili, ja som biela ako cmar :D ale napr. v ciernej, nooo
xxy, diky, pojdem sa niekedy poobzerat
kua, este boli aj s visackou :D a nevidim ich nikde, bud mi ich niekto slohol, alebo ja uz vazne neviem