caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
pozera niekto z vas Slnko, seno, slanina?
mimulus, ja som nikde nepovedala, ze s tebou suhlasim, lebo v podstate s tebou nesuhlasim :D ak je niekto taky sprosty, az to je smiesne, nerobi mi problem sa zasmiat. robi mi problem ak sa sliape po ludskej dostojnosti, to mi smiesne nepride, ako sa stalo v spominanom pripade na juhu svk. myslim, ze kazdy v tejto teme to chape podobne ako ja, cize nie je potrebne davat lekcie z moralky.
Som rád, že so mnou konečne súhlasíte a prestali ste sa na tom baviť. JA chválim hlavne toho Martina, že poslal obe do .....ešte skôr ako ho úplne zdeptali.
caute, videla som posledny diel Mama, ozen ma!
drviva väcsina patri na liecenie, neskutocne vela agresie a komplexov, Lubka sa konecne priznala, ze je roky na psychiatrickych liekoch (co som si beztak myslela o nej od zaciatku), co sa tyka Tibikeho, nemam slov, takto si odventilovat agresie, komplexy a vlastne pocity menejcennosti na 'obeti' Mati, to je absolutne spodina, posledna cenova skupina, pritom Mata bolo jedno slusne a zlate dievca, ok, mozno trocha jednoduchsie, potrebovala par vizualnych uprav, ale charakterovo Tibikeho prevysovala o dimenzie
pozitivne ma prekvapili najmä Stanka, na svoj vek 26r. velmi inteligentna a rozumna baba, ktora si myslim, uz kadecim presla a aj velmi dobre odhadla Juraja,akurat o svojom zivote nehovorila, Julka u Tibikeho OK, pekne od nej, ze Matu aspon odprevadila a pekne od tety Ediny, ze vynadala pred kamerami vlastnemu synovcovi
co sa Vierky tyka, okrem toho, ze na niecom fici a myslim, ze bude bud histrionka alebo borderline, nie je vobec zla, akurat mam velmi silny pocit, ze si presla v minulosti peklom, ktore este nespracovala a potrebovala by urgentne odbornu pomoc, kazdopadne DJ projekt Andrej + jeho matka su od nej stokrat horsi...
okrem Stanky ma prijemne prekvapila este Miska z KE, ktora bola u Andreja, velmi bystra a psychologicky zdatne dievca
ani ja, ani sa mi to nepaci proste :D
idem sa ja vystriet, krcenie za pc mojim krizom nerobi dobre :)
dobruuu
jj, ja si seba v tom ani predstavit neviem
neviem, nie som vlastnik overalu, neviem kde by som to nosila, pride mi to gycove
:DDD si predstavim verejne zachody, zjazdarska pozicia, balans na vysokych opatkoch a drziac overal, aby necapol na pocuranu dlazbu :D
jj, a musia to drzat, aby to neocurali