caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
v lete nosim clogs, drevaky a lekarske slapky su naj, mam aj take s nopmi na nohu, masiruje to pocas chodze :D
ja nosim baleriny, dnes som mala na sebe vytahane tricko a sortky ak by vas zaujimalo
xxy, ty mas nejake stastie na podobne outfity, minule v suske zacviknute leginy, teraz toto...ja som dnes videla jednu, co mala nad 70 rokov, take sportove nohavice od cinana, biele s modrymi kvetmi a na nohach zlate sandlaky na ihlickach
a proste su rozne strihy podprd, to treba skusat, ja mam dva typy, ktore mi sadue vzdy, ani skusat nemusim....mam to uz v oku
ja nemam drevaky :( ale zachranujem to ortopedickymi doktorskymi nasuvakmi :D
inak s tym vypoctom na podprdu, nechapem, ako baby mohli radit obvod 60, ked mala baba pod prsiami 68cm tusim....ja mam obvod pod 72cm a nosim 75B, lebo 70tka (hoci v kalkulacke vysla) mi je tesna, proste to tlaci a taha mi to podprdu vyssie, takze 75-ka je ovela pohodlnejsia
myslim, ze my styri si mozeme ruky podat
a nosim drevaky
xxy - jeminenky, to musel byt zazitok
a co sa nosi k satam, prepacte ze sa tak sproste pytam, ale ja mam len jedny saty a tie som na sebe este nemala, takze sorry, inak chodim v rifliach, kratkych nohaviciach v lete a bielych gatoch