caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
maoam, netusim, co sa ti stalo, ale ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa uvari...ked nechces tu, posli spravu cez kabel :-)
kabel, proste som krava, daj mi dve facky, prosim a povedz, napis mi nieco, co ma preberie, nieco, co ma povzbudi, nieco velmi osobne, je jedno, o co ide, potrebujem vzpruhu, kludne mi napiste pravdu, nemusite mi bulikat ziadne zvasty, ktore nie su pravda, mne je to jedno, daco mi napiste...studena sprcha moc nepomohla
ale neviem co :-D
ale nech sa paci, mam tu lievik, uz lejem!
k tym 'inym' temam poviem len tolko, ze si zelam v tomto momente KABELIN MOZOG A SKUSENOSTI vo viacerych zivotnych ohladoch a na viacerych frontoch...Kabel, nemozes mi aspon 50% vliat do mojej gebule? tusim mi tie epizachvaty znicili mozog na totalku
idem do sprchy, pridem za chvilu, kludne ma za ten cas fliaskajte, babule..........
citala som teraz desat sekund temu, ze volakomu volakto nukal 50 tisic evri za sex.....:DDDDDD jeeeeeeemine to su temy....kabel tyckovala z inej temy :DDDDDDDDD no to bude zabava k veceri, ked si ju uvarim
zasa som nakupovala, musim navstivit psychologa
okrem toho mi treba preplesk za par inych veci...ale to sa na verejne forum nehodi
flesk!
zacoze si si to zasluzila?
caute 'bulimicky'
flasnite mi kazda jedna zo dve, nech sa preberiem do reality....hanbim sa, hanbim sa, hanbim sa
zaujimave nic nemam, akurat som dnes nasla dievcinu okolo 30 rokov, co mala ponozky v ceskych sandaloch :D