caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a z coho?
kabel, no to tak ci tak :DD to aby este bolo, budu zrat rezne na moj ucet, nie? :DD
mam migrenu a depresiu, robte so mnou nieco
Maoam, naco na pohreb? Truhla staci najlacnejsia, zima ti v nej nebude, a na zaplnenie zaludkov pozostalych sa mozes vysr.t...
to aby som sa zacala pomaly starat o svoju kremaciu a setrit na pohreb
xxy, co sa deje?
no mne sa da grcat z celeho tohto hyenyzmu, chorych ludi nezoperuju, svine, uz ani liecit neliecia, nechaju skapat, sak aspon viac penazi ostane. a banky a poistovne prekvitaju.. sak na com sa najlepsie ryzuje, no na zdravi, to je nezaplatitelny biznis, ktory pojde furt. a chudak, ktory potrebuje pomoc a liecbu si moze maximalne trhnut nohou a objednat truhlu.
flegma, ale ruzove tabletky by sa mi pacili, hodili by sa mi ku kompletnemu outfitu, este by som si zabila ruzove gatky a ruzovu cipkovanu podprdu :DDDDDDDDD a samozrejme balerinky a na oslave tahala ruzove gulate pilule Ibuprofen - dovoz zo SVK :DDDDDDDDDD
len blbe, ze skodia oblickam, no...ale tak akoze ...:DDDDDDD
Mrska: srdecne gratulujem k dalsiemu faganovi a nech ste obaja zdravi a nech to dotiahnete obaja do stastnehho konca, daj vediet potom, ako sa mas, kedy sa maly narodil a ci si aj ty OK, tesime sa spolu s tebou :-*
flegma, tu setria absolutne na vsetkom, nefrolog mi povedal, ze mu od 01.07. zoskrtali pausaly na pacientoch, ktori su kazde dva dni odkazani na dialyzu....................................
odvlani od 01.01.2012 zoskrtali diabetikov (aj diabetes I.) a milion dalsich veci
z tych stamiliard si poistovne stavaju palace ako v Dubaji a chodia asi na dovolenky, maju stamilionove odmeny, platia studia svojim zamestnancom na privatnych VS a pod. :DDDDDDDDD
nevadi, zaplatia obcania, najmä ti tazko chori
ahoj Mrska
takze dalsi chlapec, gratulujem :D drz sa a bezproblemovy priebeh zelam
Maoam - biely Ibuprofen? nemci setria na farbe? no teeda