Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

caute.......zdochynam........kks to bol den

prave citam, ze je volakto nesmrtelny...to co ma dakto zasa maniu ci co? :DDDD

kabel

toto som nasla na jednom ceskom fore v teme:Kdy jste se naposledy pokakali?

To co zde je napsáno v některých příspěvcích to je síla a člověk mnohdy neuvěří,že by se to mohlo stát i jemu.Je to vždy malér a nepříjemné pokud se to stane na veřejnosti a kde je plno lidí jako vlak,obchodní dům,kino aj.kulturní zařízení,bazén atd.Sama jsem tomu nevěřila,pokud se mi to nestalo také a byla jsem z toho dost konsternována že zrovna já se pokadila jak batole.Bylo to mimo veřejnost,naštěstí,tak nebylo svědků kteří by mně viděli v tom stavu a jak se u toho tvářím.Stalo se to dost rychle a nečekaně,navíc jsem si říkala že to dojdu neboť nebylo kam si jít ulevit.Byla to chyba a než jsem se vzpamatovala,tak se mi počali plnit a nafukovat mé černé koženkové kalhoty,nebylo to naštěstí řídké,ale i tak to byla řádná nadílka.chvíli jsem bezmocně stála a cítila velkou bouli vzadu a kalhoty byly ztěžklé.Koukala jsem nějak se ztratit kdyby někdo šel a tak maskována porostem jsem se s popotahováním a s nudlí u nosu kolébala dál k domovu šokována z toho čemu jsem nechtěla nikdy věřit.když jsem se došourala kde bylo více bezpečno a nikdo mně neuvidí,tak jsem si opatrně stáhla kalhoty,punčocháče a velmi pomalu a opatrně i k prasknutí plné kalhotky.No měla jsem toho opravdu dost té foroty hned zase vše pomalu a opatrně natáhla a šla dáli se to tak vůbec nazvat dál.Domů jsem došla pozdě,ale štěstí bylo,že nebyl nikdo doma a tak to dopadlo dobře.Nikde žádný svědek a tak jsem se dávala jak sebe,tak i věci do pořádku a byl klid po pěšině.V práci jsem se svěřila své dobré kolegyni která mi řekla,že to nic není i když to není příjemné,ale pokud nejde o život,tak nejde o nic.Sama mi prozradila že se jí to stalo také a to několikrát za život,ale většinou kde jsou lidi jako ve škole,doma i na plovárně.Má také někdo podobné zkušenosti a zážitky jak se svědky události,tak i mimo a jak jste to snášeli vše včetně posměšků některých fakt kolegů a přátel i mimo v okolí