Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

:DDD, no boli tam aj volake dve salatove misy, k mäsu a tak...

lebo tam ficali aj tetky na delenej strave.....

esteze som sedela pri stole s technikmi, sice mali debilne reci a poznamky- i ked obcas srandovne, ze mi skoro jedlo z huby vypadlo, ale aspon som nemusela pocuvat reci o dietach :D

kabel

a co to bola za party, ked sa tam salatove listy podavali? som myslela, ze v DE sa podavaju najma klobasky a udene kolena

Maoam

ja som bola inak v rifloch, teniskach a tricku :DDD a vlasy hala-bala vypnute a mala som iba mascaru na okaloch :DDD

Maoam

a vcera tam bola baba v satoch z H&M pod rit, stekle cca. odhadujem minimalne 12cm, ktora je vkuse na diete a z celeho bufetu si dala tri salatove listy a pila iba mineralku :DDDDDD

sak to sa ani neoplati ist na party, nie???? kym sa dala do gala, trvalo to iste aspon tri hodiny a potom toto.....:DD a zacula som od vedlajsieho stola, pri ktorom sedela, ze jej snom je mat 40kg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Maoam

kabel, navyse - vlastne z toho totalne profitujes, dokladne ho obzrie, ci nema dierku na obleceni, ked daku najde, zasije, ked najde deravu ponozku, zastopka, ked je uroda, zavari pre vas, napecie synacikovi, pomojka si ho.....aspon nemusis sit, zavarat,stopkat a kopat v zahrade ty :DDDDDDDDDDDDDDDD a este ti aj bobulove ovocie posle :DDD

flegmuska moja cauko, vcera som zazila chlapov 'technikov', kks, mala som dojem, ze je to banda bulov alebo co, tie ich reci, jemnocit na cislovke 0, poznamky ako zo stavby, keby miesali maltu a obhadzovali dom maltou kelnami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Maoam

caute baby,
Maoam so spankovym deficitom par tisic (desattic?) hodin NEDOSPALA ani nic (na rozdiel od ludi v inych temach, nebudem menovat), bola flamovat, totalne sa rozbila, zistila zas a znova, ze chlapi su debili a dnes ma migrenu a MS snad pomaly skonci......................

baby, citala som, ze ste tu mali vcera veselo, bola by som lepsie urobila, keby som bola ostala tu s vamA...

Kabel - dobre ides na svokrusu, je naviazana na jedineho synacika, NEMA vnuka, ale ma vysokointeligentnu nevestu dochtorku, na co je pysna a cela dedina jej to zavidi (bud si ista), dobre robis, ze jej uja Kabla casto posielas domov a na zahradu, nech si synacika uzije a keby si jej vzala to, ze vie lepsie varit, piect,zavarat a stopkat!!!, tak by sa nervovo zrutila, to jej nemozes urobit,kym jej toto nechas, bude svojim sposobom stastna ;-)

flegma

asi zacnem chlontat pivo, lebo pytat 1,4 eura za pol litra capovanej kofoly mi uz pride premrstene
uz sa nedivim, ze slovaci tolko slopu, ked nealko je drahsie