Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

presne! kyvajuce congale :DD

kabel: tentokrat podplatenie v podobe praliniek vyslo totalne debilne, vyzerali superuzasne, aj krabica, ja cela natesena, zahryznem a bleeeeee, v kazdej tekuty alkohol, to ti tecie (nepripravenej) po ustach ako slintavka, fuuuuuuuuuuj, tak som to hned posunula dalej 'oblubenym' :DDDDDDD

mam rada alkohol v pralinkach, ked je zapracovany do kremu/plnky, ale takto fuuuuuuuuuj a este boli aj drahe, no toto!

Maoam

kabel- ten Lamotrigin je zazrakovo, ale mam obcas dni, kedy neviem rozmyslat, mam rozlietane myslienky a niekedy ludom pridem uletene :DDD, cize vyzeram asi ako polo-sialenec :D, neviem ci je to z neho, moze byt, ale inak tych zachvatov je podstatne menej, samozrejme Diazepam mam tiez a obcas pouzijem

Ubretid uzivam nadalej, aj Tamsulosin.

Maoam

ja som mala ploche nozky ako decko, potom sa to fyzioterapiou, specialnymi cvikmi zmiernilo, ale oslabene chodidla ostali, zasadne kupujem sirsie topanky, neznasam spicate a uzke, lodicky tusim ani nemam, mam nieco podobne tomu ale vpredu siroke a so sirokym podpätkom, lebo v tenkych stekloch by som sa ja osobne okamzite prizabila

flegma

ahoj Maoam
ja tomu hovorim nart, ale to je cesky vyraz :D a tiez vdaka nemu neobujem dve tretiny topanok ponukanych v obchodoch

Maoam

xxy: mne by sa chodidlo do tych spicatych topanok nevmestilo....mam siroky priehlavok ci ako sa to vola, (Spreizfüße)

Maoam

kabel, po vzhliadnuti dodaneho fotomaterialu si pripadam ako svetova topmodleka z predvadzacieho mola Victoria's Street :DDDDD

:DD