Ako nájsť normalnu v dnešnej dobe

Príspevok v téme: Ako nájsť normalnu v dnešnej dobe
Kefo

Ahojte, sam si už neviem rady a preto by ma zaujmal nazor aj niekoho iného. Mám za sebou 3 ročný vztah ktorý sa pred pol rokom def. skončil. Od vtedy som ostal sam, utiahnuty a taky bez elanu do života. Ale v posledných tíždnoch som sa akosi nad to povzniesol, začal som znova žiť, ale aj som prišiel na to že niečo mi k tomu aby som bol štastný chyba. Akosi si neviem veci na plno vychutnať, mam síce vela priatelou ale stale tam chyba laska. Mam 20 rokov myslím si že som dospel a uvedomil si kde som predtym robil chyby. A tak si myslím že som pripraveny na další vztah, ale akosi sa mi nedary najst si dake dievča. Nesedím doma snažím sa chodiť do spoločnosti bary, diskoteky a pod. ale všade kam prídem natrafím na 16 ročné šťandy ktorým ide len o zabavku na jednu noc. Ja nevravím nejsom žiaden svetušik, ale taketo ulety ma fakt vobec nebavia. Preto chcem vediet ako najst normalne slušne a rozumné dievča v dnešnej dobe? Čím okúzliť zaujať kde hladať? dakujem

olivienka

aaa, nesmrteľná téma :D v skratke - na diskotéke ani v bare takú nenájdeš. resp. len velice ťažko. takže prehodnoť svoje "loviská" :D
a ešte si môžeš popritom prečítať túto tému, kde sa práve diskutuje o tom istom www.zdravie.sk