Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tucna z kuracieho masa?

Príspevok v téme: Mozem byt tucna z kuracieho masa?
obezna

Tak najskor tolko ze mam 19 rokov 168 centimetrov a mam 136 kilogramov. Ja viem ze je to dost ved aj preto chodim po lekaroch a vselijakich lieciteloch. Lekary mi povedali ze mi nic neni ani stitnu zlazu nemam ani nejake poruchi co sa tyka jedla. Vobec nejedavam velke davky a snazim sa jest len tri razi za den aj ked som hladna stale. Ale vydrzim to. Napriklad moj otec jedava castejsie a neni vobec tucni. Uz som si vsimla ze napriklad v nedelu na obed nikdi nezjem viac ako on a aj tak mam stale horsiu vahu.
Pred mesiacom som bola v cechach u jedneho liecitela ten mi nanutil kopu liekov aj som ich kupila lebo bola so mnou sesternica co ma viezla autom a aj ta ma nahovorila ze nech si to veznem ze mi to mozno pomoze. Aj som to zacala uzivat ale napriklad do dnesneho dna som neschudla ani deko. Minuli tyzden som mala objednane vysetrenie u tej liecitelky Albertovej co robi v Bratislave. Tu som tiez o nej citala ze k nej ludia odtialto chodia.
Neviem co si mam o tom sudit ked mi povedala ze som neni chora ale ze sa nehybem a jem zle jedla. Teda aby som to vysvetlila konkretne. No za prve ako sa mam hybat ked nevladzem a bolia ma strasne nohi a klbi. Ked idem len tu k nam do obchodu tak sa priserne zadicham a cela som spotena. Musim si hned oddychnut. Ved aj preto som uz po strednej neisla na visoku lebo by som to nevladala tam chodit. Aj preto chcem schudnut aby som mohla konecne ist do skoli alebo do roboti.
Ta Albertova mi este povedala ze to jedlo co jedavam nie je pre mna dobre. Ja som jej podrobne vymenovala co jedavam. Napriklad maso robi mamina iba kuracie hlavne kvoli mne lebo je chude. Jedavam ho kazdi den lebo z ostatnich veci sa pribera. Ale Albertova povedala ze kuracina ma v sebe hormoni a ze preto z nej priberam. Bola som fakt dost nastvana a aj mamina ktora tam bola so mnou. Ked sme potom odisli tak vo vlaku sme to preberali a mamina sama povedala, ze to co povedala Albertova je dobra blbost. Ved sa vsade pise ze je kuracina dietna a ma sa jest pri chudnuti.
Uz neviem co si mam teraz myslet. Co mam vlasne jest?
Vcera mi sesternica hovorila ze abi som to teda vyskusala aspon tizden tu kuracinu nejest ze mozno naozaj su v nej hormoni co mi skodia. Ja by som to aj vyskusala len ake maso mam potom jest ked napriklad bravcove je tucne? Ovocie je zase sladke a zelenina mi nechuti. Ved volaco predsa jest musim stale mi je zle od hladu. Odkedi som skoncila strednu som stale doma a len placem. Neviem uz za kym mam ist a co mam robit. Nepoznam nikoho takeho nestastneho ako som ja. Najradsej by som umrela.

prispevok

a co tu od nej chcete? citali ste niektore prispevky? ved to je des, ako ludia dokazu inych zhodit.
chodit po svete v 19-tich so 136 kilami, to je hroza sama osebe. ak ta baba sem napisala a ziadala o pomoc, urcite to nerobila preto, aby sa tu spustila na nu lavina posmeskov a zhadzovania. dokonca este na jej inteligenciu, no hlavne ze ostatni su vsetci superinteligentni o com svedcia aj tie ich prispevky. teda - cest vynimkam, lebo su tu aj slusne odpovede.
ja som tu asi pred tromi rokmi zalozila temu, tiez som vtedy mala jeden neprijemny problem a nevedela som na koho sa obratit. po troch dnoch citania odpovedi som mala dost. tiez som sa viac neohlasila, co mi bolo z toho tak na figu. nakoniec sa to tak zvrhlo, ze tu temu aj zrusili. odvtedy by ma ani nenapadlo tu nieco zavesit, lebo viem, ako by to skoncilo.

Maoam

dostala tu XY perfektnych rad a presnych navodov, ako na to dostat sa z toho postupne von vratane prijatia odbornej pomoci

v zivote ju nikto do vaty balit nebude a cim skor si to uvedomi, tym lepsie pre nu

ked nie je schopna prijat pravdu a realitu, nikam sa nepohne

druhy variant je ten, ze tema je vymyslena a niekto sa dobre pobavil alebo si robil prieskum nazorov

samson

Ratam ze tato slecna sem uz nepride, lebo uz ju tu tolki pourazali a vysmiali, ze ma toho asi dost. Urcite jej to pomohlo v jej probleme :(

kv

no ty nieze si nevladala ist na vs, ale ako ta to preboha vobec napadlo???? citas po sebe ??????

136 kil z kuracieho masa ??? to jes kolko tyhc kuriat prre boha

no a nie eneverim ze si tucna len tak z ducha svateho

tinuska333

ja si myslim, ze ci uz je realna alebo nie, niektori z vas maju naozaj tvrde reci..vsak ludia..trosku citu..dajte si pohov..niektore diskusie co si tu citam su fakt neskutocne..clovek tu chce radu a pomoc, tak mu dodajte odvahu a nie hned zhadzovat a hovorit o tom ze uz pomaly umrie a nema ziadnu sancu.. och.

Agnes999

Ale v reale ludia rozhodne tak tvrdo nekritizuju ako tu, na anonymnom fore, tu si dovoluju niektori hodne. Verim tomu, ze citlivejsie povahy to tazko znasaju. Verim, ze sa jej bude darit a ze sa z toho vybrabe.

stránka

ale vlastne som chcela napisat nieco celkom ine a som sa pozabudla.
k tomu kuraciemu masu len tolko, ze samozrejme ze sa z neho moze priberat. ved tie kurence sa vychovaju len za par dni, tusim za tri alebo styri tyzdne. u mojej babky kura vyrastie za rok. ale taketo co sa chovaju na predaj su dopovane hormonmi aby rychlo rastli a mali vela masa. ked z toho tak rychlo vyrastie kura, tak clovek, ktory take maso jedava kazdy den samozrejme ze musi byt ako slon.