ahojte..mám 4 mesiace priateľa, s ktomým si rozumiem všetko...mala som vzťah 7 ročný a stroskotalo to na nevere z jeho strany tak som teraz trochu nedôverčivá..tento môj "nový" priateľ bol kedysi keď bol sám 3 roky zaregistrovaný na azete...teraz keď má mňa tam už nechodí.Poznám jeho heslo na pokec a tak som si zo zvedavosti prečítala komplet celý archív rp..viem teraz ma väčšina z vás odsúdi ale keby ste prežili to čo ja by ste pochopili..samozrejme nikdy mu nebudem nič vyčítať ani mu to hovoriť, pozrela som sa tam len aby som vedela aký človek bol keď bol sám..no neviem čo si myslieť..aký názor by ste si spravili vy na človeka ktorý denodenno vypisoval hocijakým babám aby sa s ním stretli za účelom hlavne sexu, bol ochotný im za to aj zaplatiť a dokonca mu bolo jedno či je zadaná, vydatá...som z toho šokovaná :(
Váš názor na človeka, ktorý písal babám ohľadom sexu
On tri roky dennodenne vypisoval babam aby sa s nim stretli kvoli sexu a platil si prostitutky? Ako ja osobne by som sa z takeho chlapa asi doblvala. Ja na tvojom mieste by som sa s nim rozisla, aby si nesla z blata do kaluze. Netvrdim, ze ked je niekto single ma zakazany sex a to aj na jednu noc. Ale ak to robil denne a nepohrdol ziadnou, tak to o niecom svedci.
nic moc zistenie, ale ak to uz nerobi...snad nie do casu
No ked bol bez vztahu tak si snad mohol robit co chce nie?
Ked nema sex tak ani partnerku tak si ho hladal, nic zleho na tom nevidim, horsie by bolo keby mal partnerku v tom case.
Ano, nemala si sa tam pozerat, ale uz sa stalo, nema zmysel to uz riesit. Chlap, ktory chcel sex za peniaze u mna nie je vhodny partner. Je jedno, ci to uskutocnil, zrejme by to uskutocnil, ak by to tie zeny chceli. Cize mne by sa zhnusil. Tym ta nechcem navadzat na to, aby si sa s nim rozisla, len moj nazor je taky, ze to svedci cosi o charaktere cloveka, ked sa snazi skocit na vsetko co ma dieru a este aj za peniaze.
No, tak z takeho chlapa by som bola ja osobne sklamana. Lenze posudzovat pritomnost na zaklade dohadov z minulosti je kravina.
Skus sa zamerat na to, ako sa sprava teraz a nedovol, aby ta ovplyvnilo sklamanie z minuleho vztahu.
Osobna skusenost, nie je nic horsie ako vediet heslo do azetu alebo k inym sukromnym konverzaciam.. obvykle to totiz dopadne tak, ze kto sa vela pyta, vela sa dozvie :) a niekedy je lepsie nevediet nic :)
Mozno taky bol a uz nie je a teba teraz bude matat to, ze bol, keby si to nekontrolovala, ostalo by ti viac priestoru na doveru :) V buducnosti budes mudrejsia.
PS: to co napisal este nemusi znamenat, ze tak vykonal.. Ja som v zivote napisala haldy hluposti ale realita je ina :)
asi si daj na ňho pozor... dôveruj ale preveruj