Vaha sexu vo vztahu

Príspevok v téme: Vaha sexu vo vztahu
Cowboy_22

Ahojte,
zaujimalo by ma, ze aku vahu davate sexu vo vztahu? Viem, ze vztah sa nezaklade na sexe, ale je jeho sucastou. My sme s priatelkou zacali spolu byvat a toho sexu viac nemame ako mame, co ma aj celkom dost stve. Niekedy mi to pripada, ked tak vecer lezime v posteli, ako keby sme uz mali obaja po 60-tke. Pusa na dobru noc a ide sa spat. Samozrejme nie vzdy to tak je. Dost ma hneva, ze povacsinou som ja tym iniciatorom sexu. Priatelka mi povie, ze ja mam chut stale, ale tak preco asi, ked to robime tak raz za tyzden alebo 3x do mesiaca, co je malo podla mna, kedze este aj spolu byvame. Tolko krat sme to mavali, ked sme spolu nebyvali. Ako je to u vas?

doubledog

zena prestava mat chut na sex, ked dosiahne svoje ciele ohladne byvania, trvacnosti vztahu ci deti.

kto vlastni alebo plati ten byt, kde byvate?

Maoam

zmen styl, komunikaciu

ty dlho nevydrzis, jej vycitas, ze nechce, ona je potom pasivna a nema chut uz vobec, zacarovany kruh, prestante si robit vycitky a otvorene sa pokojne rozpravajte, obaja

len tak mozete daco zmenit k lepsiemu

Cowboy_22

Mne to niekedy prislo tak, ze sa priam doprosujem, aby sme mali sex, tym ze ju stale zvadzam a niekedy z toho nic nebolo.

Cowboy_22

Skor je lepsie sa porozpravat a zlepsovat to. hned to aj spravim ked pridem z prace :) .
MAOAM: mozno je to aj tym, ze partnerke som to daval za vinu, a teraz sa tak tomu stavia, ze nechce so mnou az tak sexovat. snad sa to zlepsi

Maoam

nevidim do vasho vztahu, ale mne tam nieco nesedi

ine sa hovori, ine sa deje

a myslim, ze podiel je 50:50

ale nieco mi tam nesedi, neviem ale co

Cowboy_22

Pekne, ved mi stale rozprava ze ma miluje, aj 5x za 10min :). sem tam sa pohadame, lebo niekedy som zly, nemam jednoducho naladu. Ale tak podla mna ona ma iniciativu aj zaujem, ale mozno nie so mnou. Ale vravi mi stale, ze ju pritahujem, tak ja neviem.

Cowboy_22

ja si myslim, ze pri inom by bola viac odviazanejsia, a mali by to mozno castejsie. ja ju vymienat nechcem, ved sa lubime, ale mozno ju uz nepritahujem a nevzrusujem ju tolko :/