Ahojte,
zaujimalo by ma, ze aku vahu davate sexu vo vztahu? Viem, ze vztah sa nezaklade na sexe, ale je jeho sucastou. My sme s priatelkou zacali spolu byvat a toho sexu viac nemame ako mame, co ma aj celkom dost stve. Niekedy mi to pripada, ked tak vecer lezime v posteli, ako keby sme uz mali obaja po 60-tke. Pusa na dobru noc a ide sa spat. Samozrejme nie vzdy to tak je. Dost ma hneva, ze povacsinou som ja tym iniciatorom sexu. Priatelka mi povie, ze ja mam chut stale, ale tak preco asi, ked to robime tak raz za tyzden alebo 3x do mesiaca, co je malo podla mna, kedze este aj spolu byvame. Tolko krat sme to mavali, ked sme spolu nebyvali. Ako je to u vas?
Vaha sexu vo vztahu
zmen styl, komunikaciu
ty dlho nevydrzis, jej vycitas, ze nechce, ona je potom pasivna a nema chut uz vobec, zacarovany kruh, prestante si robit vycitky a otvorene sa pokojne rozpravajte, obaja
len tak mozete daco zmenit k lepsiemu
Mne to niekedy prislo tak, ze sa priam doprosujem, aby sme mali sex, tym ze ju stale zvadzam a niekedy z toho nic nebolo.
Cowboy: to som ti pisala hned v prvych prispevkoch, toto je to najhorsie...to je sexkiller Nr.1
Skor je lepsie sa porozpravat a zlepsovat to. hned to aj spravim ked pridem z prace :) .
MAOAM: mozno je to aj tym, ze partnerke som to daval za vinu, a teraz sa tak tomu stavia, ze nechce so mnou az tak sexovat. snad sa to zlepsi
pre mňa je sex vo vzťahu veeelmi dôležitý. ked to neklape tam, neklape to ani vo vzťahu, bohužial
nevidim do vasho vztahu, ale mne tam nieco nesedi
ine sa hovori, ine sa deje
a myslim, ze podiel je 50:50
ale nieco mi tam nesedi, neviem ale co
Pekne, ved mi stale rozprava ze ma miluje, aj 5x za 10min :). sem tam sa pohadame, lebo niekedy som zly, nemam jednoducho naladu. Ale tak podla mna ona ma iniciativu aj zaujem, ale mozno nie so mnou. Ale vravi mi stale, ze ju pritahujem, tak ja neviem.
ako sa k tebe sprava v ostatnych sferach mimo sexu?
ja si myslim, ze pri inom by bola viac odviazanejsia, a mali by to mozno castejsie. ja ju vymienat nechcem, ved sa lubime, ale mozno ju uz nepritahujem a nevzrusujem ju tolko :/