Muž 20, žena 32

Cariboo

myslim,ze pokial ma niekto dobry a harmonicky vztah,tak nazory okolia mu mozu byt ukradnute. navyse kazdy si hlada nieco ine, to sa neda zovseobecnit :)

PoPotvorka

:DDD to bolo zlate Lulita .... no ved ,ovela lepsie sa citime pri starsom ,sebavedomejsom ,nie pri nejakom mladom so psim pohladom ci hanblivym usmevom

Lulita

potvorka - ona asi vyspela velmi nebude, rozmyslam, co by musel mat 20 rocny zajac, aby ma dostal...mlade péro maju aj 30tnici :D

PoPotvorka

Luli.. ono su ludia ,co ani v pokrocilejsom veku nie su zrovna rodinne zalozeny :)
takze urcite zo zaciatku je to ok no casom sa ten vekovy rozdiel prejaví

beskyd

vekovy rozdiel je v pohode akurat vek ich oboch je nafigu:) ak si dlhodobo rozumeju, jeden z nich je bude velmi popredu alebo druhy pozadu mentalne, neviem si predstavit ked ja som mal 20 o com by som sa s 32 rocnou vobec bavil, hoci teraz v 27 si viem predstavit partnerku 39 a vobec to nie je zla predstava.. samozrejme ale bez deciek:)) .. a bez ich plodenia a vychovy v buducnosti... :)

Lulita

snehuliatko - ked nie je rodinny typ ani nahodou, tak myslim, ze sa to same nejak ukonci, zajac ju pritahuje do casu, aj ona jeho

Meretseger

Hmm, sama som druhý raz v takomto vzťahu, tým pádom mi to pripadá v pohode... Nie som však muž, z tohto hľadiska to posúdiť neviem, možno 20-ročný chalan je naozaj ešte primladý pre 32-ročnú. Ja som vraj vyspelá, koniec koncov so starším mužom a teraz ženou chodím ako so seberovnými, vraveli mi, že dokonca sa pri mne v niečom cítia menej vyspelí než ja. Prešla som si toho dosť, to je pravda. Záleží aj od toho, ako ten chalan vyrastal, aký je...

alenkaR

JEdnoznacne nie, mam skusenost s takymto vztahom. Ona je uz zrela zena, ktora ma cosi odzite , ma ine hodnoty a ciele, je emocionalne zrela, 20 rocny muz je dieta, ona sa mu paci, citi sa dolezity, ze onho zavadila, imponuje mu jej zaujem, samozrejme najlepsie je to v sexe...ale nema to buducnost casom narazia na neprekonatelne rozdiely.

milli11

snehulitako,

ani mne sa to nezda. :(

Ale teraz je to asi v mode, ze 20 rocni mladici chodia s 30-40 rocnymi zenami. :(((

Maoam

mozno sa on chce co-to priucit od starsej a skusenejsej

a ona je mozno rada, ze dakoho ma, kedze ma dieta a je slobodna matka