ahojte chcem sa spytat, ktore lieky su dobre ak chcem zlepsit naladu, kludne aj antidepresiva, uz dlhsie som nejaky chciply psyhicky a nieco potrebujem, mozu byt aj navykove, diky
Nieco na naladu
popo tak uprimne s mojou naladou babu nezbalim jedine opity a taky sex co si nepamatam mi naladu nezlepsi, kasandra neviem som proste znechuteny nijaky, obcas ma prepadne naval dobrej nalady ale trva to max par hodin
A smiem vedieť prečo si sklesnutý? :(
a sex ? to si neskusal ?
z pocutia ,tam malo byt :-/ ..... no sorac, este stale sa tu ucim :))
lexaurin nepoznam pozriem diky, z tramalu kamaratovi preskocilo to radsej nie, kasandra som blbecek, ale radsej sa radovat nadopovany ako byt stale sklesnuty, caje cokolady cigarety atd atd som skusal nic nepomaha
Tramal a myslim ,ze aj lexaurin neviem, nemam skusenost ,len s pocutia ...... ale lieky by som hodila za hlavu :)
že antidepresíva..a môžu byť aj návykové.. no ehm, vážne:
naozaj sú aj vhodnejšie spôsoby na zlepšenie nálady ako lieky - fruktóza, zelený čaj.
nálada sa ale zlepší len postupne, to sa nedá nejako hneď.
a neviem, akože ak lieky, tak y si si vedel zohnať recept či čo? lebo OTC takých veľa nie je
My ti hovadiny nepíšeme, len ti radíme dobre. Netrep zbytočne lieky do seba blbečku! To si fakt taký zúfalý, že chceš silou-mocou lieky?
pls nepiste sem hovadiny, fakt sa pytam, nevadi mi to, chcem poradit nieco konkretne, vdaka
pusti si slunce seno a ...